Нощен проектор в бяло - Reer

89.99 лв.

Арт. №: NV52110
В Наличност

Нощен проектор с приспивни песни и звужи от природата. Има си 3 диска с 8 мотива и 15 мелодии, а звукът се регулира. Технологията е енергоспестяваща LED, без нагряване и предлага и подходящи светлинни проекции с 24 изображения от различни тематични светове. Детската стая оживява! Всеки слайд съдържа осем цветни снимки от животинското царство, страната на мечтите и света на приключенията. Отделните изображения могат да бъдат настроени да се показват за постоянно или изображенията да се променят нежно в спокойно слайдшоу.

Истински Сънчо, защото включва и музикална функция. Десет класически приспивни песни и пет успокояващи звука от природата осигуряват на детето ви да заспи, за да се чувства сигурно и защитено. Различните нива на силата на звука позволяват перфектно приспособяване на спокойните мелодии към околната среда и нуждите на вашето дете. Музиката автоматично се изключва от таймер след 30 минути.

Не се притеснявайте, употребата е съвсем лесна, благодарение на големите меки бутони с прост символ, за да се осигури интуитивна работа. Това прави нощната светлина лесна за използване, особено за деца.

Лесна смяна на слайдовете с различни слотове, за да възпроизведете слайд по избор, просто го поставете в горната част на проектора. Дори много малки деца могат лесно да сменят плаките. Слотовете отстрани осигуряват държачи за другите два слайда, за да се гарантира, че няма да бъдат загубени.

Гъвкава употреба с избор на работа с батерии или кабел. Това превръща нощната светлина в подвижна вещ, която може да се използва навсякъде в къщата или да се държи като факел, независимо от захранването. Отделението за батерии, защитено от деца, е закрепено с винтове, като пази батериите безопасно от малки пръсти. Включен микро USB кабел.

Издръжлив, енергоспестяващ и безопасен с LED технология. Светлинната проекция работи с малки LED крушки, което означава, че проекторът се възползва от предимството на съвременното LED осветление. Той е много енергоефективен и има дълъг експлоатационен живот (до 30 000 часа), както и е напълно безопасен, тъй като светодиодите не се загряват при употреба.

В комплекта ще намерите:
* 1 бр. Прожектор
* 3 бр. Диска с мотиви
* 3 бр. Micro USB кабел

Искаш да пазаруваш още по-изгодно?

1 БОНУС ТОЧКА = 1 ЛЕВ ОТСТЪПКА

Имаш продукта или си го използвал?
Оцени го и вземи бонус!
Добави ревю на продукта

За да добавиш ревю, трябва да влезеш в твоя акаунт.

Нощен проектор в бяло - Reer

89.99 лв.