Заключване за врати и прозорци Reer, 3 броя

52.99 лв.

Арт. №: NVNEW023697
Изчерпан

Заключване за врати и прозорци Reer, 3 броя.

Детайли:
* Съдържание: 3 бр.
* Без пробиване, завинтване или залепване
* Лесен монтаж и отстраняване без остатъци

И още нещо:
Предпазва децата от падания на прозореца
С новото устройство за защита на прозореца „WinLock“ на REER децата дори не рискуват да отворят прозорец сами. Нито се завинтва, нито се залепва, но се фиксира между дръжката и рамката в няколко прости стъпки.

Сертификат SLG
Две независими движения пречат на децата да отворят ключалката: чрез натискане на ключалката за заключване и едновременно завъртане на дръжката на прозореца, предпазното устройство може да се отключи. Устройството за заключване на прозорци е удостоено с тестовия знак „тестван за деца“ от института за тестване и сертифициране SLG.

Лесно сглобяване и разглобяване
Практична система, без пробиване или залепване. Устройството за заключване на прозорците и балконските врати е не само лесно за управление, но и лесно инсталиране - без пробиване или залепване. Той може да се вкара между дръжката и рамката на прозореца или балконската врата с няколко лесни стъпки и да се отстрани, ако е необходимо, без да оставя остатъци.

Практично за употреба
Работата със сертифицираното устройство за заключване на вреати и прозорци е много лесна за възрастни. Първо страничният плъзгач се натиска докрай. Сега дръжката може да се премести и плъзгачът да се освободи. Когато се достигне желаната позиция, тя се заключва автоматично.

Може да се интегрира ненатрапчиво във всяка жизнена среда
Благодарение на компактните си размери и тънък дизайн, заключващото устройство за прозорци се влива незабележимо и хармонично във вашия хол

Информация за продукта:
Без пробиване, завинтване или залепване
Използваем и като заключване на балконска врата
Притежава сертификат SLG

Искаш да пазаруваш още по-изгодно?

1 БОНУС ТОЧКА = 1 ЛЕВ ОТСТЪПКА

Имаш продукта или си го използвал?
Оцени го и вземи бонус!
Добави ревю на продукта

За да добавиш ревю, трябва да влезеш в твоя акаунт.

Заключване за врати и прозорци Reer, 3 броя

52.99 лв.