Бебешка играчка Сортер Дърво

19.99 лв.

Арт. №: EO62060-р
Изчерпан

Бебешката играчка ”Сортер Дърво Twist and Turn Fun” е идеалната забава за малки деца, защото точно те най-много обичат да изследват и да учат през игра. С тази дъска за сортиране децата могат да развиват своите умения за сортиране, съответствие на форми и цветове, както и моторика.
Сортерът включва пет прости части и три специални части, които предизвикват децата да мислят извън обичайното и да намират нови начини за постигане на целта си.
Мотото на играчката е ”Изпробвайте, докато не пасне”, което подсказва на малките изследователи да бъдат настойчиви и да упражняват уменията си, за да постигнат целта. Дъската разполага с отвори за пет прости геометрични блока, които трябва да бъдат поставени в съответните отвори според формата и цвета им.
За да постигнат успех, децата трябва да бъдат чувствителни и умели в управлението на блоковете. Трябва да ги завъртят и вмъкнат по такъв начин, че да паснат перфектно в отворите. Това развива тяхната прецизност, координация и логическо мислене.
Бебешката играчка ”Сортер Дърво Twist and Turn Fun” не само забавлява децата, но и ги учи важни умения и им помага да се развиват по най-добрия начин. С нея малчуганите могат да се забавляват часове наред, докато усвояват нови знания и умения.

Възраст: 18+ месеца

Искаш да пазаруваш още по-изгодно?

1 БОНУС ТОЧКА = 1 ЛЕВ ОТСТЪПКА

Имаш продукта или си го използвал?
Оцени го и вземи бонус!
Добави ревю на продукта

За да добавиш ревю, трябва да влезеш в твоя акаунт.

Бебешка играчка Сортер Дърво

19.99 лв.