Образователна гимнастика 3в1 - KinderKraft LITTLE GARDENER

169.00 лв.

+ Безплатна доставка!

Арт. №: NVKPLIGA00MUL0000
В Наличност

Образователна гимнастика 3в1 с уникален дизайн, която се има три различни лица: образователна постелка с гриф за по-малки деца, постелка с палатка и самостоятелна гимнастика. Подпомага развитието на детето още от раждането и му осигурява радост в продължение на много години.

LITTLE GARDENER е интересена и забавна, на нея има ферма с животни, плодове и зеленчуци + техните наименования на английски език. Подпомага и насърчава Вашето мъниче да повдигне главата си, да протегне ръцете си, за да достигне играчките, и да се преобърне от корем по гръб; подобрява също координацията око-ръка.

В комплекта ще откриете и тези играчки: плюшено цвекло с огледало и цветни панделки, плюшена лейка с дрънкалка вътре, плюшена пчела с гризалка и шумолещи крила и плюшен петел.

Палатка пък си има два прозореца с платнени завеси, които Ви позволяват да надникнете вътре и да играете на ”дзак”.

Регулируемите пръчки на постелката са изработени от мека пяна, което означава, че не е нужно да се притеснявате за детето си, докато играе. Силните шевове и фактът, че няма разхлабени конци, означават, че играта ще да бъде удобна и безопаснае. Материалът е лек, така че можете да го вземете, където пожелаете. Така навсякъще ще има комфорт и удобство. Основата на подложката и палатката са изработени от лесен за почистване полиестер. Те могат да се перат в пералня. Освен това играчките са изработени от полиестер и висококачествена пластмаса, която е безопасна за деца. Грифовете са изработени от мека и гъвкава пяна

Размери:
Подложка: 92,5 см х 140 см
Височина с решетки за играчки: 46 см
Височина с барове за играчки и тийпи: 140 см
Размери на опаковката: 50,5 x 11 x 58,5 см

Искаш да пазаруваш още по-изгодно?

1 БОНУС ТОЧКА = 1 ЛЕВ ОТСТЪПКА

Имаш продукта или си го използвал?
Оцени го и вземи бонус!
Добави ревю на продукта

За да добавиш ревю, трябва да влезеш в твоя акаунт.

Образователна гимнастика 3в1 - KinderKraft LITTLE GARDENER

169.00 лв.