Термос от неръждаема стомана Reer, 0,45 л, Инокс

27.99 лв.

Арт. №: NVNEW022970
В Наличност

Термос от неръждаема стомана Reer, 0,45 л, Инокс.

Детайли:
* Държи преварена вода топла до 24 часа
* Идеален за приготвяне на бебешка храна
* Плътно тяло от неръждаема стомана: хигиенично, безвкусно и нечупливо

Кратко описание:
* Идеален за вкъщи и навън
Когато малките гладуват, обикновено трябва да действате бързо. Наред с прах с формула и бутилка, има едно нещо, от което се нуждаете преди всичко: вода при перфектната температура. Цветният термос гарантира, че имате това бързо за ръка по всяко време. Независимо дали вие и вашето бебе сте навън или около, или се разхождате в кухнята през нощта, полуспи: изолираната колба поддържа вода топла с часове, което ви позволява бързо да приготвяте формула без никакви притеснения.
* За лесно приготвяне на храна запазва водата топла 12 часа:
Цветният термос се състои от вакуумно изолирано тяло с два панела. Това гарантира, че горещата вода се поддържа топла до 12 часа. Благодарение на двойната изолация, външната страна на бутилката никога не се нагрява, когато се напълни с гореща вода - по този начин предпазва от изгаряния.
* Практична помощ навън, напитка по всяко време:
Дори когато детето ви е израснало от мляко, термоса остава ваш верен спътник при пътувания навън. В студените дни затопля вас и вашето семейство с топла напитка. В топлите дни гарантира хладно освежаване. Студените сокове или чайове остават хладни до 24 часа и не губят свежестта си.
* Неразливна система:
С термосът от Reer не е нужно да се притеснявате, че торбата ви ще се намокри. Силиконовото уплътнение гарантира, че това не може да се случи, като гарантира, че отворът на термоса е напълно запечатан и че не може да излезе течност. Системата за вакуумна изолация с два панела също предотвратява изпотяването на бутилката и образуването на капки конденз.
* Качествени материали:
Здравата вътрешна и външна обвивка се състои от 18/8 неръждаема стомана, която е известна с високото си ниво на чистота. Здравият материал отговаря на изискванията за ежедневна употреба и е особено издръжлив, без ръжда и устойчив на драскотини. Безопасната за храни неръждаема стомана предпазва съдържанието от външни влияния, без да придава на напитката ви метален послевкус. Нашият термос няма мирис или аромат и, разбира се, не съдържа BPA, PVC и вредни пластификатори.

Искаш да пазаруваш още по-изгодно?

1 БОНУС ТОЧКА = 1 ЛЕВ ОТСТЪПКА

Имаш продукта или си го използвал?
Оцени го и вземи бонус!
Добави ревю на продукта

За да добавиш ревю, трябва да влезеш в твоя акаунт.

Термос от неръждаема стомана Reer, 0,45 л, Инокс

27.99 лв.