Голямото великденско намаление на детски дрехи за 2022 е тук!

Дата: 13.04.2022

Сподели:

До - 50% на детски дрехи, обувки и аксесоари от топ марките Mayoral, Guess, Abel&Lula и Jamiks!

Традиционната великденска кампания стартира за пореден път с големи намаления, както на стари колекции, така и на актуалните за пролет-лято 2022 г. Безброй стилни и свежи модели, изработени от най-качествените материали очакват да озарят детските лица. Отстъпките започват от - 10% за актуалните колекции на Jamiks и Abel&Lula, - 20% за актуалните колекции на Mayoral и Guess Kids и стигат до - 50% намаление на отминалите колекции. Сега е момента да изберете от изключително качествените и фини шапки на Jamiks, цялата гама детски дрехи на Mayoral или Guess, а разкошните рокли на Abel&Lula винаги са неустоими, особено с намалени цени. Идва време и за плаж - банските за момчета и момичета са уникални, сега и те са с намалени цени.

Обновете гардероба на своето дете за нови летни приключения с голямото разнообразие на Молив.BG

Вижте всички детски дрехи в кампанията.

 

 


Още новини

10 години Молив.BG Празнувайте с нас!

10 години Молив.BG Празнувайте с нас!

Неусетно изминаха 10 години, откакто Молив.BG стартира. По случай нашият рожден ден, ще разиграем томбола с 10 награди! Участват всички, които имат активен акаунт в нашия магазин!


Mayoral Пролет/Лято 2022

Mayoral Пролет/Лято 2022

Новата колекция за сезон Пролет/Лято 2022 на Mayoral е налична в Молив.BG с над 1200 модела детски дрехи за всички възрасти.