Играчки за програмиране - Рейнджър и Зип - Learning Resources

129.90 лв.

+ Безплатна доставка до офис на Еконт!

Арт. №: GULER3080
В Наличност

Приятели, запознайте се с най–забавните и игриви кученца Рейнджър и Зип! Тези симпатични домашни любимци моментално ще се превърнат в първите добри приятели на децата, като изпълнят света им с безкрайни приключения и забавни игри.

Малчуганите могат да пеят и танцуват с новия си приятел, да играят на криеница, да спускат палавия Зип по пързалката, да ловят топката от пусковата машина или да се грижат за Рейнджър, като го хранят и т.н.

Наградата за “Най–добра играчка на годината“ за 2020 г., заслужено е спечелена от играчките от серията “Coding Critters“, защото освен забавни и развлекателни, те са и образователни. Тези играчки предизвикват както любопитството на вашите деца, така и тяхното логическо мислене и креативност. Те могат да разгърнат своето въображение и да измислят нови, интересни и закачливи игри с малките си приятели. Зип и Рейнджър носят много настроение и веселие, затова бързо се превръщат в любимци на хлапетата.

РЪКОВОДСТВО ЗА УПОТРЕБА

Поставяне на батериите

Необходими са (3) три батерии ААА, за да може играчката да работи. Моля, следвайте указанията за поставяне на батериите.

Основни операции

Power - Плъзнете превключвателя за включване/изключване, за да включите или изключите Рейнджър.
Първи стъпки

В режим за CODE MODE всяка стрелка, която натискате, представлява стъпка за изпълнение.

Direction - натиснете Direction бутоните на гърба на играчката за програмиране, за да започнете да въвеждате кодова последователност от до 30 стъпки.
Forward - движи се с 4” (10,2 см) напред.
Reverse - движи се с 4” (10,2 см) назад.
Right - обръща се надясно.
Left - обръща се наляво.
Nose Switch - играчката за програмиране издава звук, връща се назад и се завърта.
Wheel alignment dial - регулирайте наляво или надясно, ако Рейнджър не се движи праволинейно.
Go - натиснете GO, за да изпълните програмирана последователност. Сега играчката ще се движи според въведената последователност от стъпки.
Clear - автоматично ще се изчисти, след като натиснете GO и изпълни програмираната последователност. Ако искате да изчистите току-що въведената последователност, натиснете и задръжте GO, докато чуете тона ”clear”.
Създайте програмирана последователност, като натискате бутоните със стрелки. Натиснете GO, за да изпълните програмата си.
Режим на игра

Погрижете се за вашата играчка за програмиране! Натиснете и задръжте бутона NOSE, докато бутонът GO светне.
Сега можете да храните и да играете с вашия Рейнджър като с истински домашен любимец, изпълнявайки командите, описани в ръководството!
Комплектът за игра включва общо 22 части, като в помощ за децата има книжка с примерни игри, които могат да задоволят авантюристичния им дух.

Рейнджър и Зип дават много преимущества на децата. Сред тях са: забава, ловкост, сръчност, работа в екип и не на последно място – безопасност, тъй като елементите са изработени от безвредна пластмаса.

Възраст: 4+ години

Искаш да пазаруваш още по-изгодно?

1 БОНУС ТОЧКА = 1 ЛЕВ ОТСТЪПКА

Имаш продукта или си го използвал?
Оцени го и вземи бонус!
Добави ревю на продукта

За да добавиш ревю, трябва да влезеш в твоя акаунт.

Играчки за програмиране - Рейнджър и Зип - Learning Resources

129.90 лв.