Интерактивна играчка Spin Master Домашен любимец Котенце

119.99 лв.

+ Безплатна доставка до офис на Еконт!

Арт. №: RT6059159
В Наличност

Запознайте се със сладките котенца от Present Pets - единственият подарък, който се разопакова сам!

Вътре в кутията ви очаква очарователно малко кученце-изненада, което е готово за весели игри! Кученцето няма търпение да ви срещне и разкъсва кутията, за да излезе само и да си играе с вас! В кутията може да ви очаква Casey или Cocoa - ще откриете кое е вашето кученце след като то само се разопакова.

Интерактивното кученце реагира на над 100 различни звуци и движения, което прави игрите с него вълнуващо забавление!

Можете да ”общувате” с вашия нов приятел по много различни начини - потупайте кученцето по главата и то ще започне да се гушка и да ви моли за още! Погъделичкайте го по коремчето и вижте как кученцето се вълнува и мърда краченца! Ако дълго време не сте играли с кученцето, то ще излае, за да привлече вниманието ви досущ като истинско куче.

Можете да играете забавни игри с Cocoa или Casey - просто натиснете бутона на гърба, за да играете играта ”джаф, джаф” - в нея кученцето имитира детето. Излайте и кученцето ще излае по същия начин! Втората игра е на обратния принцип - кученцето лае, а детето повтаря точно каквото е чуло. В първото ниво на играта детето печели, ако успее да имитира точно кученцето 3 последователни пъти. На второто ниво кученцето излайва кратка мелодия, която детето трябва да повтори.

С Casey и Cocoa забавлението е гарантирано!

Батерии: 6 х ААА 1,5 V (включени в комплекта)

Размер: 30 х 23 х 20 см

Възраст: 4+ години

* Цената е за 1 бр.! Асортимент! Доставка според наличноста. Важно: Кученцата не могат да се избират! В кутията може да се крие Cocoa или Casey - ще разберете кой е вашият нов приятел, след като подаръкът се разопакова.

Искаш да пазаруваш още по-изгодно?

1 БОНУС ТОЧКА = 1 ЛЕВ ОТСТЪПКА

Имаш продукта или си го използвал?
Оцени го и вземи бонус!
Добави ревю на продукта

За да добавиш ревю, трябва да влезеш в твоя акаунт.

Интерактивна играчка Spin Master Домашен любимец Котенце

119.99 лв.