Какво налага Mayoral като тенденции за лятото 2023

Какво налага Mayoral като тенденции…

Дата: 09.06.2023

Сподели:

Тенденциите за пролет-лято 2023 в модната индустрия се фокусират върху комфорта на най-малките, като запазват изключителния дизайн и промотират използването на екологични материали.
В новата колекция пролет-лято на Mayoral, която вече активно се продава в магазините, се откриват свежи и модерни силуети, включително широки панталони, кройки с обновен външен вид и изрязани гърбове за момичета. За момчетата се предлагат обемни модели и по-небрежни силуети.
Официалните тоалети са от голямо значение в тази колекция, която предлага разнообразие и за всички възрастови групи.
"Екологично усточивите" материали, като органичен памук и TENCEL™ Lyocell, заемат важно място в колекцията, като продължават да подчертават ангажимента към опазването на планетата.
Шикозното спортно облекло се отличава с етно нюанси и флорални мотиви, които придават богатството на цветовете на колекцията. Дънковото яке е особено актуално през този сезон.
Относно щампите, акварелите и дъговите райета са предпочитани за момичетата, докато карираният печат е в центъра на вниманието за момчетата. Колекцията представя и теми като динозаври и поп култура.
Червеният цвят е фокусна точка в колекциите за момчета и момичета през този сезон. Координираните дизайни между Baby, Mini и Junior са от особено значение, както всеки път при Майорал.
В колекцията за бански костюми се предлагат тениски без ръкави и защитни облекла със защитен фактор UPF 40+ за най-малките. Подходящите аксесоари са важна част от всички колекции.


Още новини