Детска, двустранна, дървена - комплект от маса с 2 столчета, в бяло и сиво

229.00 лв.

+ Безплатна доставка до офис на Еконт!

Арт. №: GHTF6705
В Наличност

Детска, двустранна, дървена от маса с 2 столчета. Комплект за учене, рисуване, писане, редене на конструктори тип LEGO - в бяло и сиво.

Многофункционалност: Разширете хоризонтите на детското творчество и обучение с комплект двустранната Детска маса и 2 столчета! Специално проектиран за разнообразни дейности като учене, рисуване, писане и редене на конструктори тип LEGO, комплектът Детска маса и 2 столчета предлага всичко необходимо за развитието на вашето дете.

Двустранен дизайн: Една страна е гладка за писане и рисуване, а другата е с повърхност, съвместима с LEGO конструктори.

Детската маса има плот с основа за редене на конструктори тип LEGO, под който има контейнер за прибиране на частите. Малките ще се радват да творят заедно със своите приятели различни занаяти, да четат, да рисуват, да играят и да се хранят на собствената си Детска маса и 2 столчета.

Подходящ комплект Детска маса и 2 столчета за употреба както у дома, така и в детски градини и центрове. Това е чудесен подарък за вашето дете.

Безопасност: Всички ъгли и ръбове на Детската маса и 2 столчета са заоблени за максимална сигурност. Комплектът Детска маса и 2 столчета има крака от масивно дърво, които са проектирани да бъдат здрави и устойчиви на удар, което гарантира безопасността на вашето дете, дори когато седи неспокойно. Използвани са безопасни и нетоксични бои. Комплектът Детска маса и 2 столчета е тестван за безопасност, здравина и стабилност и отговаря на всички европейски стандарти.

Лесен Монтаж: Лесна и бърза сглобка с всички необходими инструменти и инструкции, включени в комплекта. Детската маса и 2 столчета се сглобяват се лесно само с отвертка.

Цвят: Стилна комбинация от бяло и сиво, подходяща за всеки интериор. Със своя модерен, изчистен дизайн в бяло и сиво и идеални размери комплектът Детска маса и 2 столчета се вписва във всяка детска стая - независимо дали е за момче или момиче.

Лесна поддръжка: Повърхностите на Детската маса с 2 столчета са лесни за почистване и поддържане.

Практичност: Комплектът Детска маса с 2 столчета е лек и лесен за преместване, което позволява гъвкавост при подреждането на пространството.

Размери: Перфектно адаптирани за малки деца, осигурявайки удобство и комфорт.
- Маса: 60 x 60 x 50 см; Макс. натоварване 20 кг
- Стол: 30 х 28,5 х 52,5 см; Макс. натоварване 40 кг

Материал: Висококачествено дърво MDF+борово, което гарантира здравина и дълготрайност на Детската маса с 2 столчета. +ABS+нетъкан текстил+картон.

Тегло на комплекта: 12 кг

Възраст: 3+ години (до 10 години)

Сглобявани артикули не подлежат на замяна/връщане!

Искаш да пазаруваш още по-изгодно?

1 БОНУС ТОЧКА = 1 ЛЕВ ОТСТЪПКА

Имаш продукта или си го използвал?
Оцени го и вземи бонус!
Добави ревю на продукта

За да добавиш ревю, трябва да влезеш в твоя акаунт.

Детска, двустранна, дървена - комплект от маса с 2 столчета, в бяло и сиво

229.00 лв.