Детско баланс колело GLOBBER GO BIKE ELITE AIR - пастелно синьо

239.90 лв.

+ Безплатна доставка до офис на Еконт!

Арт. №: GU714-201
В Наличност

Детско баланс колело GLOBBER GO BIKE ELITE AIR - пастелно синьо.

Открийте чудесата на колоезденето с GO BIKE ELITE AIR! Почувствайте се сякаш се носите във въздуха с нашето балансиращо колело за деца (на възраст от 3 до 6 години), което позволява на малките крачета да се движат и да се забавляват върху напълнените с въздух гуми, за да развият координация, управление и двигателни умения.

С ярки цветови варианти, GO BIKE ELITE AIR разполага с: две висококачествени 10-инчови гумени колела, пълни с въздух, за да могат малчуганите да се чувстват като на велосипед, докато се учат да балансират; здрава, издръжлива рамка с дръжка за носене и поставка за крачета; регулируема седалка с две височини за допълнителна дълготрайност и друга дръжка за носене; извито кормило и 100% tool-less дизайн. Всичко това само в един продукт!

ОСНОВНИ ПРЕДИМСТВА НА МЕНТОВО ЗЕЛЕНОТО БАЛАНСИРАЩО КОЛЕЛО ЗА ДЕЦА:
* Гумени колела с въздушен пълнеж за допълнителен комфорт:
GO BIKE ELITE AIR е добре проектирано балансиращо колело за деца – то помага на малчуганите ви да се научат да балансират и да се подготвят за пълноценно каране. Висококачествените 10” (254 мм) гумени колела с въздушен пълнеж осигуряват максимално поглъщане на ударите за плавно каране, така че децата могат да научат кои са основите на карането в пълен комфорт.

* Издръжлива рамка с дръжка за носене и поставка за крачета:
GO BIKE ELITE AIR е иновативно балансиращо колело със здрава, двуцветна композитна рамка, която разполага с интегрирана дръжка за носене за по-голямо удобство и поставка за крачета за по-голям комфорт.

* Регулируема седалка с дръжка за носене:
С регулируемата си, противоплъзгаща се, мека седалка от полиуретан, това балансиращо колело за деца помага на всички на 3-годишна възраст да започнат да усвояват умения за балансиране. Когато малчуганът порасне и овладее координацията, удобно регулирайте седалката в по-висока позиция за максимално използване на продукта. В задната част на седалката е интегрирана и ергономична дръжка за удобно пренасяне.

* Извито кормило и удобни дръжки:
С извито, лъскаво метално кормило и издръжливи, цветни ергономични дръжки от TPR, GO BIKE ELITE AIR осигурява максимален стил, комфорт и удобство.

* 100% tool-less дизайн:
Лесно сглобяване и удобна употреба благодарение на 100% tool-less дизайна на продукта, което означава, че не са ви необходими никакви инструменти за неговото сглобяване.

КЛЮЧОВИ ХАРАКТЕРИСТИКИ НА ПРОДУКТА:
Иновативното балансиращо колело за деца на възраст 3-6 години помага на малчуганите да развият координация, баланс и двигателни умения.
GO BIKE ELITE AIR е добре проектирано балансиращо колело за деца, което им помага да изпитат усещането за пълноценно каране на колело, докато се учат на равновесие.
Здрава, двуцветна композитна рамка, интегрирана дръжка за носене и поставка за крачета за максимално използване на продукта; поддържа до 25 кг.
Регулируема седалка (от 33 до 42 см), изработена от мек и удобен полиуретан.
Извито, лъскаво и метално Т-образно кормило с удобни и издръжливи ергономични дръжки от TPR за максимален комфорт.
Висококачествените 10” (254 мм) колела от 100% каучук осигуряват максимална абсорбция на ударите за плавно каране.
Налични цветове: ментово зелено, пастелно синьо и пастелно розово.

Материал: Неръждаема стомана, EVA пяна

Възраст: 1+ години

Сглобени колела не се връщат обратно!

Искаш да пазаруваш още по-изгодно?

1 БОНУС ТОЧКА = 1 ЛЕВ ОТСТЪПКА

Имаш продукта или си го използвал?
Оцени го и вземи бонус!
Добави ревю на продукта

За да добавиш ревю, трябва да влезеш в твоя акаунт.

Детско баланс колело GLOBBER GO BIKE ELITE AIR - пастелно синьо

239.90 лв.