Четириколка за деца WUTSCH - розова - PUKY

97.90 лв.

Арт. №: GU0000-3022
В Наличност

Puky е тук, за да помага на децата да се учат да пазят баланс и съответно да карат колело. Колелото Wutsch е подходящо за преходния период преди балансиращото колело, т.е. е предназначено за деца на възраст над 1 година, които вече могат да ходят. PUKY WUTSCH също така насърчава по-нататъшното развитие на чувството за баланс чрез люлеещия се преден мост. Четириколката има ергономична седалка дълга 24 см.

Всички превозни средства на PUKY са проектирани така, че малките деца, които вече могат да седят или да ходят, интуитивно да използват движението за по-нататъшно развитие на двигателните си умения. Простите движения, като силно избутване от земята, се комбинират в сложни процеси. Движението е много важно за развиване на всики детски сетива и умения.

Предната ос на махалото на PUKY WUTSCH позволява плосък ъгъл на завиване и стабилизира колелото при по-малки препятствия. Въртящата ос на WUTSCH е не само техническа необходимост, но е и следващата логична стъпка за по-нататъшно предизвикателство и насърчаване на развитието на детето да пази равновесие, защото страничната стабилност вече е по-контролирана от детето. PUKY беше първият производител, който разработи специални предпазни ръкохватки на кормилото с големи прегради, за по-голяма сигурност при каране.

Характеристики:
• Безшумни колела
• Специална накланяща се ос
• Безопасни гумени ръкохватки, нехлъзгащи се
• Високоустойчиво прахово боядисване на конструкцията
• Ергономична седалка с ръкохватка, за да може носенето на колелото да е по-лесно

Препоръчителна височина на детето: от 80 до 95 см
Максимално тегло на натовареност: 20 кг
Материал: Метал, полиуретан
Размер: 24 х 28 х 58 см

Възраст: 1+ години

ВСИЧКИ ЧЕТИРИКОЛКИ НА PUKY СА С 5 ГОДИНИ ГАРАНЦИЯ!

Искаш да пазаруваш още по-изгодно?

1 БОНУС ТОЧКА = 1 ЛЕВ ОТСТЪПКА

Имаш продукта или си го използвал?
Оцени го и вземи бонус!
Добави ревю на продукта

За да добавиш ревю, трябва да влезеш в твоя акаунт.

Четириколка за деца WUTSCH - розова - PUKY

97.90 лв.