Конструктор 3в1 Величествен тигър LEGO® Creator, 755 части

111.99 лв.

+ Безплатна доставка до офис на Еконт!

Арт. №: RT5702017151854
В Наличност

Конструктор 3в1 Величествен тигър на LEGO® Creator е със 755 части.

3в1 - с този фантастичен комплект, играчите ще се насладят на 3 различни модела! Те могат да изградят тигър с птица, а след това да го преработят в червена панда с подвижни части, бамбук и бонсай или в риба кои (брокатен шаран) с подвижна опашка и плавници с водни лилии, които да допълнят сценката. Изпробвайте своята креативност и създайте и модели, вдъхновени от Вашето въображение!

Почитателите на животните ще се забавляват, разигравайки забавни истории с този брилянтен LEGO® Creator 3in1 Majestic Tiger! Той разполага с изграден от тухли модел тигър с подвижна опашка, крака, тяло, рамене, глава и челюст, а освен това може да променя изражението на лицето си.

Децата могат да изберат любимата си сценка с животни - величественият тигър, който преследва своята плячка; червената панда, похапваща бамбук или подводни забавления с риба кои.

За комплекта са достъпни интерактивни дигитални инструкции за изграждане, които ще направят изживяването още по-забавно. Налични в безплатното приложение LEGO Building Instructions за смартфони и таблети. В него са налични инструменти за мащабиране и завъртане, които помагат на децата да визуализират модела, докато строят.

Комплектите LEGO Creator 3в1 предлагат свят от възможности с 3 различни модела за създаване във всяка кутия! Децата ще бъдат очаровани, докато строят, възстановяват и изграждат отново, създавайки безкрайни възможности за забавни ролеви игри!

Материал: Пластмаса

Възраст: 9+ години

Искаш да пазаруваш още по-изгодно?

1 БОНУС ТОЧКА = 1 ЛЕВ ОТСТЪПКА

Имаш продукта или си го използвал?
Оцени го и вземи бонус!
Добави ревю на продукта

За да добавиш ревю, трябва да влезеш в твоя акаунт.

Конструктор 3в1 Величествен тигър LEGO® Creator, 755 части

111.99 лв.