Конструктор LEGO® Technic - Кола за рали, която се управлява с приложение, 463 части

Арт. №: CS0042109
Намаляваща наличност

Конструктор на LEGO® Technic от 463 части и по-точно: Кола за рали, която се управлява с приложение. Този конструктор е създаден за феновете на състезателни автомобили, които искат да карат като Stig от предаването на BBC Top Gear! Дайте му/й възможност да изпробва своите умения със страхотния LEGO® Technic™ App-Controlled Top Gear Rally Car!

Поемете управлението на тази страхотна рали кола и се пригответе за карането на живота си! Автомобилът се управлява с помощта на приложението LEGO Technic CONTROL+.

Уверете се сами, че в тази кола ще откриете множество изпипани функции, включително реалистични звуци и обратна връзка в реално време. Приемайте предизвикателства, печелете постижения и осъществявайте достъп до вдъхновяващо съдържание от Top Gear.

Захранвано от смарт хъб, приложението позволява супер прецизно движение, давайки безкрайни комбинации за игра с автентични звукови ефекти. Изберете от различни контролни екрани, за да карате напред, назад, да управлявате, да ускорявате, да спирате и да се справяте с препятствия. Играчът ще получи обратна връзка в реално време, включително дневник за скорост и наклон, като може да изпробва уменията си в раздела за състезателни предизвикателства, включени в приложението. В приложението ще откриете и вдъхновяващо съдържание и видеоклипове!

Комплектите LEGO Technic се отличават с механизми с реалистично движение, които въвеждат децата във вълнуващия свят на инженерството.

Батерии: 6 х AA 1,5 V (не са включени в комплекта)

Материал: Пластмаса

Възраст: 9+ години

Искаш да пазаруваш още по-изгодно?

1 БОНУС ТОЧКА = 1 ЛЕВ ОТСТЪПКА

Имаш продукта или си го използвал?
Оцени го и вземи бонус!
Добави ревю на продукта

За да добавиш ревю, трябва да влезеш в твоя акаунт.

Конструктор LEGO® Technic - Кола за рали, която се управлява с приложение, 463 части