Конструктор LEGO Technic 4X4 X-treme Off-Roader, 958 части

Конструктор на LEGO Technic 4X4 X-treme Off-Roader с 958 части и уникален дизайн с големи джанти и масивни гуми с дълбок грайфер. Направете съвсем сами този безспорно уникален модел на 4х4 офроуд джип, задвижван от 3 мотора! Управлението е лесно, прецизно и удобно чрез интиутивното приложение LEGO® Technic™ Control+ за мобилно устройство. Лесно изпълнение на удивителни маневри с едно докосване.

Истинското забавление е карането във всички посоки. А също и ускоряването, спирането и (особено много) преминаването през препятствия. Може да следите своите показатели като скорост и ниво на накланяне, и то в реално време с помощта на Вашето мобилно устройство!

Забавлението е съчетано с учене - сложни механизми със зъбни колела и инженерни технологии за напреднали. Заедно с LEGO, детето надгражда познания в инжинерството, когнитивното мислене и умението за решаване на проблеми.

Интелигентният център разполага с връзка чрез Bluetooth Low Energy (BLE), бутон за активиране, 6-осов сензор (3 жироскопски сензора и 3 сензора за ускорение) и 4 порта за свързване.

Джипът е наистина здрав и издръжлив, с независимо и сигурно окачване за неравен терен. Страхотни звукови ефекти за по-реалистично забавление. Стикерите завършват уникалната визия на джипа.

4x4 X-treme Off-Roader е с размери над 19 см на височина, 33 см на дължина и 22 см на ширина.

Не е съвместим със системите LEGO® Power Functions!

Батерии: 6 х AA 1,5 V (не са включени в комплекта)

Материал: Пластмаса

Възраст: 11+ години

Искаш да пазаруваш още по-изгодно?

1 БОНУС ТОЧКА = 1 ЛЕВ ОТСТЪПКА

Имаш продукта или си го използвал?
Оцени го и вземи бонус!
Добави ревю на продукта

За да добавиш ревю, трябва да влезеш в твоя акаунт.

Конструктор LEGO Technic 4X4 X-treme Off-Roader, 958 части