Конструктор Monster Jam Grave Digger - LEGO Technic 212 части

47.99 лв.

Арт. №: RT5702016890815
В Наличност

Конструктор от разнообразното семейство на LEGO Technic в 212 части. С него с лекота ще вдъхновите децата, които обичат да строят разни работи да създатат свое собствено чудовищно бъги.

Моделът е снабден с pull back механизъм, с който когато децата изтеглят бъгито назад, то ще потегли само напред. Смели каскади от арената на Monster Jam очакват младите състезатели и любители на екшъна.

Lego Monster Grave Digger® е пълен с мощни функции, точно като истинското бъги! Включва автентична графика и цветове, огромни гуми, червени фарове и подвижен флаг.

Този страхотен комплект предлага две строителни предизвикателства в едно. След изграждането на модела Grave Digger, децата могат да го преустроят в офроуд бъги за още повече приключения. Разгледайте безплатното приложение LEGO Building Instructions, където ще откриете инструкции PLUS. Това интерактивно ръководство улеснява изграждането с инструменти за мащабиране и завъртане.

Комплектите LEGO Technic се отличават с механизми с реалистично движение, които въвеждат децата във вълнуващия свят на инженерството.

Размери: 11 х 24 х 11 см

Възраст: 7 години

Искаш да пазаруваш още по-изгодно?

1 БОНУС ТОЧКА = 1 ЛЕВ ОТСТЪПКА

Имаш продукта или си го използвал?
Оцени го и вземи бонус!
Добави ревю на продукта

За да добавиш ревю, трябва да влезеш в твоя акаунт.

Конструктор Monster Jam Grave Digger - LEGO Technic 212 части

47.99 лв.