Голям вафлен конструктор "MAXI", 32 части

569.90 лв.

560.00 лв.

+ Безплатна доставка до офис на Еконт!

Арт. №: GU903 063
В Наличност

Много голям вафлен конструктор ”MAXI”, 32 части.

Цветният и голям вафлен конструктор ”MAXI” осигурява максималното възможно количество забавление в строителството! Гигантските строителни блокчета дават възможност на децата да придобият изключително ценен опит. Процесът на конструиране е не само атрактивен начин за прекарване на свободното време, но и образователен и спомагащ за по-доброто развитие. Малките строители ще се радват да построят къщи и скривалища, сандъци със съкровища и мебели, които са почти в реални размери.

Комплектът може да се използва както в открити, така и в закрити пространства. Той се състои от 4 основни цвята и 32 части, а способността му е да развива въображението и сръчността на детето, като го учи на логическо мислене.

Серията MAXI е най-голямата вариация на блокчетата за конструиране Marioinex Waffle. Размерите на конструктора са 31.5 x 31.5 см, а дебелината му е 4.5 см. Благодарение на специално проектираната им форма могат да се комбинират различни методи, което означава, че възможностите за конструиране са безкрайни.

Образователните играчки Marioinex са проектирани така, че да бъдат възможно най-щадящи и безопасни за децата. Те са изработени от мек, гъвкав материал и са приятни на допир. Преминали са всички сертификационни тестове за безопасност, а използваните цветове са топли и приятни за окото.

Предимствата на комплекта:
- съставен от 32 огромни части с иновативна форма;
- насърчава въображението и творческото мислене;
- дава възможност за учене и развитие чрез игра;
- осигурява часове забавление;
- възможност за конструиране на 2D и 3D форми;
- 100% безопасен! Блокчетата и опаковката са изработени от рециклируеми материали.
- материал - пластмаса

Възраст: 2+ години

Искаш да пазаруваш още по-изгодно?

1 БОНУС ТОЧКА = 1 ЛЕВ ОТСТЪПКА

Имаш продукта или си го използвал?
Оцени го и вземи бонус!
Добави ревю на продукта

За да добавиш ревю, трябва да влезеш в твоя акаунт.

Голям вафлен конструктор "MAXI", 32 части

569.90 лв. 560.00 лв.