Бебешка кошара 2в1 Babyono за сън и игра, в розово

200.90 лв.

+ Безплатна доставка!

Арт. №: RT5901435409121
В Наличност

Бебешката кошара Babyono е 2 в 1, защото е предназначена както за сън, така и за играта на Вашята дъщеря. Тази комбинация предлага безопасно и удобно решение за активни семейства, които пътуват заедно с децата или тези, които често разчитат на помощта на баба и дядо. Благодарение на лесният начин на сгъване, разгъване и пренасяне, пътуването с детето става толкова лесно, колкото и разходката в парка. Кошарата е изработено от леки, безопасни и лесно почистващи се материали.

Кошарата се състои от:
* Удобен матрак
* Мрежа против комари
* Страничен отвор с цип
* Гриф с 3 висящи играчки
* Джоб за играчки и аксесоари
* Пътна чанта с отвори за колелата
* Удобна подложка за смяна на пелените

ХАРАКТЕРИСТИКИ:
* Кошара 2 в 1 за сън и игра - мрежести страни, които позволяват на бебето да поддържа контакт с вас, както и да го наблюдавате по всяко време. Колела със спирачки за лесно и безопасно преместване. Страничен отвор с цип, за да може детето само да излезе.
* Лесно се разгъва и сгъва - просто разтегнете страниците и натиснете основата. Кошарката е готова само за няколко секунди. Поставете матрака за допълнителна стабилност у дома и при пътуване.
* Безопасно за децата- всички използвани материали са трайни, лесно почистващи и безопасни за бебетата. Мрежата предпазва детето от насекоми. Кошарата е удобна и безопасна за използване благодарение на спирачките.
* Аксесоари за мама и бебето - гриф с цветни играчки за забавление на бебето и удобна подложка за смяна на пелените за улеснение на родителите.
* Готови за път - сгъната и опакована кошарата не заема много място. Чантата има практични дръжки и отвори за колела за по-лесно транспортиране. Кошарата се сгъва до компактни размери и лесно се побира в багажника на всяка кола.


ТЕХНИЧЕСКИ ДАННИ
• Материал:
- рамка - стоманена
- материал за кошарата- полиестер
- фитинги и странични лайсни - пластмаса

• Размери:
- разгъната (ширина / височина / дълбочина): 127 x 77 x 65 см
- сгъната (ширина / височина / дълбочина): 77 x 23 x 23 см
- матрак (ширина / височина): 120 x 60 см

Искаш да пазаруваш още по-изгодно?

1 БОНУС ТОЧКА = 1 ЛЕВ ОТСТЪПКА

Имаш продукта или си го използвал?
Оцени го и вземи бонус!
Добави ревю на продукта

За да добавиш ревю, трябва да влезеш в твоя акаунт.

Бебешка кошара 2в1 Babyono за сън и игра, в розово

200.90 лв.