Купи сега, плати по-късно!

Купи сега, плати по-късно!

Дата: 18.10.2023

Сподели:

Молив.BG винаги се стреми да предоставя нови възможности за пазаруване, които да улеснят избора и да подобрят потребителското изживяване!

"Купи сега, плати по-късно" е схема за разсрочено плащане, която Ви позволява да закупите и използвате артикулите, които желаете веднага, без да "затваряте" цялата сума. Може да заплатите само 25% (1/4) от общата стойност на поръчката и на следващия ден да получите тротинетка, колело, дрехи или каквото си помислите от богатия асортимент на Молив.BG. Същевременно това не води до допълнителни разходи за Вас, защото няма лихва или други такси!

TBI Bank предлага разсрочване на сумата на поръчката на 4 равни вноски без оскъпяване - лихва 0%, няма такси, няма скрити условия. Например, за поръчка от 200 лв, заплащате 50 лв сега и по още 50 лв в следващите 3 месеца. Не натоварвате бюджета, наслаждавате се на новите придобивки на момента, не харчите излишни пари.

Този начин на плащане можете да използвате за поръчки на обща стойност между 100 и 400 лв. За да го направите - при съставяне на поръчката изберете начин на плащане: "Купи сега, плати по-късно с TBI". След като завършите поръчката ще бъдете пренасочени към сайта на TBI, където може да изберете и други схеми на изплащане, да въведете своите данни и да завършите успешно покупката си!

Не пропускайте добри възможности - купете сега и платете по-късно на Молив.BG!

 


Още новини

Как да стимулирате интереса на…

Как да стимулирате интереса на децата към спорта?

Максимата “Спортът е здраве” важи в пълна сила както за възрастни, така и за децата. Именно затова участието на малчуганите в различни спортни активности, още от ранна детска възраст, е изключително важно.