Lemur books и Молив.BG ти подаряват ваучер за пазаруване

Lemur books и Молив.BG ти…

Дата: 23.07.2021

Сподели:

Лятото е все още тук, но въпреки това, новата учебна година пак ще дойде. Затова ние от Молив.BG и книжарница Lemur books сме подготвили бонус за всички, които търсят нова раница или помагало за училище.

До началото на учебната 2021-ва година с всяка закупена детска книга в lemurbooks.com ще получиш ваучер за пазаруване в Молив.BG на стойност 10 лв. Ваучерът ще пристигне заедно с твоята поръчка от онлайн книжарницата и ще може да бъде използван при покупка в количката на Молив.BG.

Както знаеш, при нас ще може да откриеш над 1500 актуални модела ученически раници, а към тях ще можеш да добавиш несесер, мешка или кутия за храна. В Lemur books може да намериш много книжки за деца от различни възрасти, както и актуални и интересни заглавия за възрастни от световни и български автори.

Уверени сме, че нашето партньорство ще помогне за повече детски усмивки и ще направи пазаруването по-изгодно.

Весело лято с Лемур и Молив!

 

* За да бъде използван ваучера е необходимо сумата на покупките в Молив.BG да надвишава 70 лв. Ваучерът може да бъде използван еднократно при покупка.


Още новини

Как да стимулирате интереса на…

Как да стимулирате интереса на децата към спорта?

Максимата “Спортът е здраве” важи в пълна сила както за възрастни, така и за децата. Именно затова участието на малчуганите в различни спортни активности, още от ранна детска възраст, е изключително важно.