ХАБА магнитна игра ЛИЛИ (3+)

43.20 лв.

Арт. №: LN7392
Намаляваща наличност

Играта е най-добрият, а всъщност и единствен, начин децата да кажат ”Здравей :)” на света около тях. За тях всичко е ново, интересно и любопитно. Особено когато са малки, те се впечатляват от всичко: от играчки, хора, животни и растения, до цветове, форми, обикновени предмети, необходими за бита и необикновени истории.

ХАБА предлага на Вашето внимание забавна игра - магнитен пъзел за съставяне на различни картинки. Пъстрите и разнообразни части под формата на дрехи стимулират въображението, развиват креативността и насърчават творческото мислене в най-ранна детска възраст. 

Металната кутия служи за основа на играта и върху нея с картинките за фон се разиграват многобройни сцени. Всяко момиченце ще се забавлява с многобройните възможности за обличане на симпатичната кукла Лили. Многобройните вариации на игра гарантират, че вниманието на детето ще бъде ангажирано за дълго време.

Тазимагнитна игра е с висока образователна стойност: развива фината моторика, вдъхновява творчеството, развива въображението, стимулира говора и предизвиква детето разказва това, което е сътворило, опознават се сезони, посоки вътре/вън.

Идеална е за пътуване, магнитните плочки се събират безопасно в металната кутия. Материал: PVC и метал

Съдържа:
• 1 метална кутия
• 54 магнитни елемента
• 4 фонови сцени (шаблона)

Възраст: 3+ години

Искаш да пазаруваш още по-изгодно?

1 БОНУС ТОЧКА = 1 ЛЕВ ОТСТЪПКА

Имаш продукта или си го използвал?
Оцени го и вземи бонус!
Добави ревю на продукта

За да добавиш ревю, трябва да влезеш в твоя акаунт.

ХАБА магнитна игра ЛИЛИ (3+)

43.20 лв.