ХАБА магнитна игра с пръчка НА УЛИЦАТА (2+)

47.90 лв.

Арт. №: LN303419
В Наличност

Играта е най-добрият, а всъщност и единствен, начин децата да кажат ”Здравей :)” на света около тях. За тях всичко е ново, интересно и любопитно. Особено когато са малки, те се впечатляват от всичко: от играчки, хора, животни и растения, до цветове, форми, обикновени предмети, необходими за бита и необикновени истории.

ХАБА предлага на Вашето внимание безопасна магнитна игра с различни възможности за игра. Предпочита се от родителите, защото децата с интерес се запленяват от движението на топчетата. А това е много по-добро от гледането в телевизора или в необятния интернет, към които имат огромен интерес сегашните деца.

Очарователната магнитна писалка води пъстрите топки на правилното място. Чрез тази игра се подхранват фините двигателни умения и развитието на концентрацията, паметта и мисълта. Развива разбирането на децата за началните правила за трафика на улицата- нещо изключително важно в днешното забързано ежедневие!

Илюстрациите са като в пътна обстановка - има превозни средства, светофар, бензиностанция, паркинг. Има и препятствия и играчите трябва първо да ги завъртят, за да може да премине топчето. Разпределянето на топчетата става по извити коридори, като за повишаване на трудността има препятствия.

Магнитната игра на ХАБА стимулира преценка как да местиш препятствията, стимулира наблюдателността и концентрацията, насърчава двигателните умения и развива цветопознанието.

Тази игра има:
***спирачки - препятствие - трудност (ЛОГИЧЕСКО и КОМБИНАТИВНО МИСЛЕНЕ за ПОДРЕЖДАНЕ за ДА СЕ ПОСТИГНЕ ЦЕЛТА)
*** ЦВЕТНИ ТОПЧЕТА - СЪОТНАСЯНЕ КЪМ СЪОТВЕТНИ ПРИЗНАЦИ (картинки, цифри, цвят, форми)
***ротационен елемент- кръг, които се завърта с помощта на магнитна пръчка

Съдържа:
• 1 препятствие, едно от които е на ротационен принцип
• 1 игрална дъска с отвори, покрита с прозрачна платмаса
• 1 дървена писалка с магнит, имаща специално място за прибиране, цветни топчета

Възраст: 2+ години

Искаш да пазаруваш още по-изгодно?

1 БОНУС ТОЧКА = 1 ЛЕВ ОТСТЪПКА

Имаш продукта или си го използвал?
Оцени го и вземи бонус!
Добави ревю на продукта

За да добавиш ревю, трябва да влезеш в твоя акаунт.

ХАБА магнитна игра с пръчка НА УЛИЦАТА (2+)

47.90 лв.