Подложка за детска игра KinderKraft MATTY 2

89.99 лв.

Арт. №: NVNEW023809
В Наличност

Подложка за детска игра KinderKraft MATTY 2.

Детайли за продукта:
Запознайте се с MATTY 2 - двустранна постелка от пяна, която ще ви служи за почивка, учене и игра. От едната страна има привлекателен принт с детски мотиви, който насърчава играта и подхожда перфектно на детската стая. От другата страна има изчистен дизайн с геометрични форми, който лесно се вписва във всяко друго помещение у дома, предназначено за цялото семейство.
Двустранното килимче MATTY 2, е отлична повърхност за игра по корем, научаване на пълзене и правене на първите стъпки. Освен това е достатъчно дебел, за да осигурява отлична изолация от пода - както от студените плочки, така и от тревата отвън.

От първия ден от живота
MATTY 2 е образователна постелка от пяна, подходяща още от раждането им. Заедно ще създадете споделено пространство за почивка, научаване на пълзене и игра - без възрастови ограничения!

Два изключителни дизайна
MATTY 2 е двустранна постелка: благодарение на тази функция можете лесно да я съчетаете с интериора на вашия дом. От едната страна можете да намерите забавна за деца щампа, идеална за стаята на малкото дете, а от другата страна, фина геометрична шарка, идеална за трапезария или всекидневна.

Безопасност
Дунапренената подложка MATTY 2 е изработена от безопасни за деца материали. Те са тествани и сертифицирани, което позволява на децата да използват постелката дори само с пелена.

Перфектен за пътувания
Сгъването на MATTY 2 ще ви отнеме само 5 секунди. Не е нужно да го навивате на неудобна, голяма ролка - един момент е достатъчен, за да сгънете постелката и да я подготвите за пътуване, като я поставите в включената чанта.

За вкъщи или навън
MATTY 2 осигурява отлична изолация от земята - независимо дали е от панели, плочки или почвата отвън. Постелката може да се използва като одеяло за пикник, постелка за пълзене или място за игра. Насладете му се във вашия хол, на терасата или в градината!

Лесен за почистване
Разля ли се сок по време на пикника? Или се е появила кал и пясък върху постелката по време на игра на открито? Не се притеснявайте - просто избършете MATTY 2 с влажна кърпа и той отново ще бъде готов за употреба.

Спецификация:
Размери: 197 х 197 см
Сгъната: 75 х 11 х 42 см
Материал: PE+EVA здрави и устойчиви на деформация

Искаш да пазаруваш още по-изгодно?

1 БОНУС ТОЧКА = 1 ЛЕВ ОТСТЪПКА

Имаш продукта или си го използвал?
Оцени го и вземи бонус!
Добави ревю на продукта

За да добавиш ревю, трябва да влезеш в твоя акаунт.

Подложка за детска игра KinderKraft MATTY 2

89.99 лв.