Новини

Хайде "На училище с МОЛИВ.bg" - ученическа кампания 2017

Хайде "На училище с МОЛИВ.bg" - ученическа кампания 2017

Отново е това време от годината, когато е ред да подредим учебниците, да стегнем раниците и да се отправим към любимото училище!

Ние от МОЛИВ.bg знаем по-добре от всеки, че това е един специален момент, не само за първокласниците, но и за всеки ученик.

!!! КОМБИНИРАЙТЕ ПОКУПКИТЕ СИ - РАНИЦА/ЧАНТА + ДРЕХИ MAYORAL и СПЕСТЕТЕ ОТ ДОСТАВКА! За поръчки над 100 лв. - безплатна доставка !!!

Хайде "На училище с МОЛИВ.bg" - ще ви отведем до двора за първия учебен ден с невероятни предложения за раници, несесери, чанти, ученически пособия, както и чисто нови дрехи от най-известният испански бранд за детска мода Mayoral!

Включете се в кампанията ни за първия учебен ден и се възползвайте от огромен избор от НАД 1000 артикула за училище на марките PULSE, BELMIL, GABOL, HERLITZ, намалени до 65% (при максимално количество от точки в “Бонус Портфейл”)!

Изберете и от стотици предложения за дрешки Mayoral, с намаление до 50%!

Използвайте нашата програма за лоялни клиенти “Бонус портфейл” и се възползвайте от още по-големи отстъпки, като разменяте натрупаните точки за левовата равностойност, спрямо условията на програмата!


×