Новини

Какви са цените за доставка от МОЛИВ.bg

Какви са цените за доставка от МОЛИВ.bg

С всеки ден се увеличава броя на готините раници, интересните играчки и модерните детски дрехи, които предлагам. За моя радост, със същото темпо расте и броя усмивки, които рисувам ежедневно. Много държа на това, моите приятели да поръчват без каквито и да е притеснения. Всеки, който не пазарува за пръв път онлайн знае, че трябва да има едно на ум и за цената на доставка. Решил съм в тази статия да разясня точно какво да очакваш, когато поръчваш от моя онлайн магазин.

Бих я определил като „справедлива доставка“, защото колкото по-висока е стойността на продукта, който поръчаш, толкова по-малко ще трябва да платиш за доставката му, като за артикули над 100 лева тя е безплатна. Ето това са условията, при които се образува цената за доставка на продукти от МОЛИВ.bg.


До офис на ЕКОНТ:
За продукти под 25 лева, цената на доставката е 5 лева.
От 25лв. до 50лв. = 4.00 лева
50лв. - 75лв. = 3.00 лева
75лв. - 100 лв. = 2.00 лева


До адрес:
Под 25лв. = 7.00 лева
От 25лв. до 50лв. = 6.00 лева
50лв. - 75лв. = 5.00 лева
75лв. - 100лв. = 4.00 лева


Погрижил съм се, да огранича до минимум притесненията ти покрай това, че пазаруваш онлайн. Как? Първо - имаш правото да прегледаш стоката, преди да я приемеш. В случай че тя не съвпада с очакванията ти или просто вече си решил друго, можеш просто да не я приемеш. Имай предвид, че това почти не се случва, защото снимките и описанията на продуктите ми да отговарят напълно точно на реалността. Плюс това много от доволните ми клиенти оставят ревю за качеството на продукта и услугата. Така имаш възможността да видиш реална и безпристрастна оценка за артикула, който поръчваш.


Друг плюс е, че имаш правото до 30 дни да върнеш стоката.


×