Новини

Отново е "Време За Игри"

Отново е "Време За Игри"

Знам, че за моите приятели раздялата с дългите слънчеви дни е трудна. Смятам да им докажа, че времето прекарано вкъщи може да бъде също толкова забавно! Успях да събера част от любимите си игри в промоционалната кампания „Време за игри“. Бройката се оказа над 500 и сега всички са с по-ниска цена за периода на кампанията, като намаленията достигат до 20%!

 

 

Какво да очаквате? Всичко подходящо за игра у дома!

 

Любителите на настолни игри ще открият много интересни и забавни предложения. Част от кампанията са и моите лични фаворити – "Активити", "Игра на Думи", "Монополи за деца". Подходящи не само за малки, но и за големи! Те са приятен начин цялото семейство да прекара повече време заедно. Най-хубавото е, че няма значение, кой ще е победител накрая, защото всички се забавляват по време на играта.

 

За най-ученолюбивите си приятели съм подготвил редица образователни игри, които по увлекателен начин ще им помагат да учат нови интересни неща. Поредицата "Brain Box" е идеалният вариант, ако искате детето да научи нещо, защото ще се случи под формата на игра. Друг добър начин да се стимулира мисълта и креативността на децата са конструкторите, което ги прави неизменна част от кампанията.

 

Помислил съм и за най-малките, като съм добавил любимите дървени играчки – проходилки, конструктори, с въженце за дърпане, камиончета, сметала, детски кухни и къщи. Повечето деца могат да прекарат часове в игра с някой дървен конструктор, без да усетят нужда за друго занимание.

 

Добър подарък може да стане и от интерактивните играчки, част от кампанията като „Супер Вълшебният Джин“, "Професор Всезнайко", както и "Вярно или Невярно". Сред продуктите в кампанията ще откриеш още много популярни предложения, желани от всяко дете!

*Промоциалните цени са валидни от 12.10.2018г. до 07.11.2018 г. или до изчерпване на количествата*


×