Новини

ORANGE FRIDAY - Време е за отстъпки!

ORANGE FRIDAY - Време е за отстъпки!

За втора поредна година ще организирам нещо щуро в един ноемврийски петък. Мнозина от вас сигурно се досещат ... Черен Петък... ама не – Оранжев! Един щур и изпълнен с намаления петък, ORANGE FRIDAY единствен по рода си, разбиващ всички клишета за фалшиви СУПЕР НАМАЛЕНИЯ. Точно така, това е моята версия на мрачния петък, който е така трепетно очакван. Както знаете при мен нещата винаги изглеждат различно, по-ведро, по-цветно и съпроводени с много усмивки. Какво да очаквате? От всичко! Оранжево море от играчки, в което ще плуват конструктори, настолни игри, автомати, екшън фигури, дървени играчки и изобщо всичко що поражда интерес в децата. Освен тях ще има намалени раници, несесери, тротинетки, балансьори, детски дрехи, та дори и бебешки стоки.

Към продуктите!

 

При този огромен избор от продукти, знам че само ден не е достатъчен, за да напълните кошницата с всичко, което ви харесва, за това големите намаления ще продължат до края на уикенда. Нашите приятели получават един по-слънчев и зареден с усмивки уикенд, защото ще могат да спестят дори повече, ако използват своя „Бонус Портфейл“! Поръчките над 100 лева се изпълняват с безплатна доставка. Абонираните за моите имейли ще узнаят първи, кои марки ще присъстват с намалени продукти!


Условия на промоцията:

* Възможно е забавяне! Доставките ще се извършват до 3 работни дни.
** Количествата на някои продукти са ограничени! Поради очаквания интерес към кампанията - наличности се гарантират само след потвърждение от страна на наш служител.
*** Опцията “БОНУС ПОРТФЕЙЛ” ще начислява допълнителни отстъпки върху вече установените за ORANGE FRIDAY.
**** Срок на кампанията: 23.11.2018г. - 25.11.18г. или до изчерпване на количествата.

 


×