Новини

Актуална Колекция ᐉ Mayoral Пролет-Лято 2019

Актуална Колекция ᐉ Mayoral Пролет-Лято 2019

Марковите и модни предложения са неизменна част от богатия асортимент на моя онлайн магазин, създаден, за да носи радост на мъниците! Децата обичат още от малки да са спретнати с хубави дрешки, а усмивката, с която ги носят се отразява моментално и върху моето лице. Брандовете, чиито колекции представям, са се доказали като удачен избор във времето със своето качество и оригинална визия.

 

Днес имам страхотни новини за всички фенове на испанския бранд за детска мода Mayoral. Колекция Пролет-Лято 2019 е вече налична! Верни на своя стил, от Майорал са сътворили огромно разнообразие от продукти, което не се ограничава до сладурските летни дрехи, но включва и по-тънки пуловерчета и пролетни якета. Както се очаква, колекцията изобилства на свежи летни роклички, полички, ризки, блузи с яка, къси панталонки и още много най-различни предложения. Комбинациите, които сами може да спретнете за любимото дете със сигурност няма да отстъпват по нищо на тези от модните списания. Плюс това, да поръчаш дрехи за лятото от сега, е добра идея, защото колекцията е съвсем нова и все още разполагам с пълна номерация от всеки модел.

 

Към Колекцията!

 

На тези от вас, които за пръв път се сблъскват с марката, ще е достатъчен един поглед над колекцията, за да разберат защо брандът придоби бързо голяма популярност и в България. Препоръчвам ви, да комбинирате продуктите в комплекти, тъй като за поръчки над 100 лева, доставката става безплатна.


×