Новини

Излез Навън с МОЛИВ.bg - Намаление на Детски Тротинетки!

Излез Навън с МОЛИВ.bg - Намаление на Детски Тротинетки!

„Излез навън“ е кампания, която цели да ви подтикне да посрещнете първите слънчеви дни за 2019 отдадени на приятни спортни занимания. Насладете се на пролетната свежест, с повече време прекарано навън! На страницата на кампанията ще откриете десетки модели детски велосипеди, каски и аксесоари, дървени колела без педали, балансьори, скейтборди, ролери, та дори и топки за игра.

 

Голяма част от продуктите са с намалена цена, а сред марките, които съм отделил ще срещнете популярни имена като Globber, Kinder Kraft, Puky, Buba, BMX, Dino Bikes и още много други.

След дългия студен период, прекаран предимно у дома, децата, а и не само те, очакват с нетърпение първите по-топли дни, през които ще могат да излязат и да играят на воля. Най-любимото нещо за всеки мъник е да се качи на своето колело или тротинетка и кара до изтощение по алеите на парка.

 

Към Кампанията!

 

Тази година обогатих своя асортимент и с детски велосипеди, като много от моделите имат и помощни колела, които ще помогнат на малчуганите да се научат да пазят равновесие. Освен тях, към разнообразната гама от продукти прибавих и интересни скейтове, които си променят цвета. Новите тротинетки в колекцията ми не просто ще се харесат на всяко дете, но и с достъпната си цена ще зарадват всеки родител.

 

Помислил съм за вас родителите и с още една интересна идея. Ако ви омръзва само да бягате след засиления малък състезател, предлагам и тротинетки за възрастни, които ще направят разходката в парка доста по-приятна и за вас самите.

 

Последно, но не ѝ по важност, в "Излез Навън" ще намерите и качествени раници с намалена цена, защото всички знаем, че дори най-обикновената разходка в парка включва носенето поне на комплект резервни дрехи, шише с вода и още минимум 3 играчки за всеки случай.

 

ВНИМАНИЕ: Добавете допълнителна отстъпка! Всички регистрирани в сайта потребители се възползват от допълнителната ни отстъпка - "Бонус Портфейл"


×