Новини

Gabol Колекция 2019 - Готини и Здрави Ученически Раници

Gabol Колекция 2019 - Готини и Здрави Ученически Раници

Страхотни новини! Новата колекция на Gabol вече е налична и за поредна година включва изобилие от качествени комфортни раници, чанти, несесери, бутилки и чадъри! Дизайнерите на испанския бранд продължават да залагат на свежите комбинации от цветове, както и на стилните дизайни. Брандът се е утвърдил с качеството и издръжливостта на своите продукти. По-голямата част раниците притежават ергономична форма, която придържа гърба на детето в правилна стойка и не натоварва толкова. Широките презрамки също са от дишаща материя, която трябва да предотврати изпотяването. 

 

За първа година в асортимента са включени и сладурски раници за детска градина , които наподобяват малки пингвинче, жабче, тигърче, зайче или лисичка. Сигурен съм, че всяко мъниче би се захласнало по едно такова приятелче. 

 

Моделите за тийнейджъри са не по-малко интересни, при тях стилът също е съобразен с възрастта и нуждите на младежите. Моделите от този сегмент са подходящи не само за училище, но и за носене в ежедневието. Колекцията включва спортни модели, към който може да се прикрепя скейтборд. 

 

 

Допълващите се продукти са разпределени в 22 серии с различни свежи десени, които ще откриеш лесно ако въведеш името в нашата търсачка: Aloha, Toy, Mint, Linda, Dream, Derby, Bang, Noise, Gym, Bird, Biker, Stick, Stereo, Space, Norman, Marvin, Mandy, Hexon, Hawai, Globe, Flip и Contact. Повечето от дизайните са разпределени върху няколко продукта, които се допълват и лесно може да направите цял комплект. 


×