Новини

Дни на "Празничен Шопинг" в МОЛИВ.bg!

Дни на "Празничен Шопинг" в МОЛИВ.bg!

Днес ви представям кампанията „Празничен Шопинг“ с МОЛИВ.bg! Тя се състои от 4 отделни тематични нюанса, които са вдъхновени от конкретни събития. По този повод, в отделни кампании съм подредил десетки продукти, като цената на голяма част от тях е намалена.

 

На първо място ви представям една кампания обвързана с предстоящите празнични пътувания. В тази кампания ще откриете качествени продукти, които неизменно ще ви трябват за едно семейно пътуване. Сред задължителния арсенал за тръгване на път с детето е столчето за кола, а тук ще откриете разнообразен избор. Друг важен момент е събирането на багажа, като в тази кампания съм подредил качествени куфари, раници и карети. Лесно може да комплектувате 3 или 4 продукта с една и съща визия от Gabol.

 

 

Следващият повод, който е акцент за намаленията от моя празничен шопинг е денят на труда. Той ме вдъхнови да избера тематични комплекти представящи професии, които мъниците обожават и мечтаят да практикуват, когато пораснат. В тази категория съм включил ролеви игри, инструменти и интересни играчки, които да развиват мисленето на най-малките.

 

 

 

 

Другата тематика, която съм засегнал е прекрасното време, което най-добре може да оцените като спортувате на открито. Това е причината, която ме мотивира да намаля десетки модели детски велосипеди, тротинетки, ролери, скейтборди и балансьори! Знам, че всички мъници, които ще получат новото си колело от "Празничния Шопинг", ще са повече от щастливи.

 

 

Какво първо изниква в съзнанието ви, когато чуете за шопинг? Със сигурност е обвързано с приятното усещане от закупуването на маркови дрехи с намалена цена. Е, как да ви отнема това удоволствие и що за "Празничен Шопинг" би бил без марковите предложения на Mayoral и Guess Kids? Тук ще откриете продукти от отминали колекции и много предложения от колекции Пролет-Лято.

 

 


×