Новини

CoolPack е Новата Марка Ученически Раници на МОЛИВ.bg

CoolPack е Новата Марка Ученически Раници на МОЛИВ.bg

От днес на страниците на моя онлайн магазин може да откриете още една марка ученически раници – CoolPack! Качествените продукти, които този бранд изработва, са добре познати в Северна Европа, Италия, Канада и САЩ. Те се отличават със стилен дизайн, лекота, здравина, непропускливост и ергономия.

 

Подготвил съм актуалната колекция за 2019 година, която включва около 100 различни продукта в над 200 модела. При проектирането им, от компанията са взели предвид нуждите на учениците и тийнеджърите, като техните модели са удобни както за ежедневно носене, така и за пътуване. Mотото на компанията е „Be Cool, Be Cool Pack” - бъди готин, бъди CoolPack. Разнообразните модели със свежа визия помагат на младежите лесно да изразят своя стил и уникалност.

 

Лесно може да комбинирате няколко продукта в комплект, тъй като има несесери и мешки с готин дизайн, съвпадащ с този на раниците.

 

След като харесате раницата, която пасва най-добре на вашите нужди, не забравяйте да използвате натрупаните точки в своя „Бонус Портфейл“. Ако все още не сте част от лоялната програма на МОЛИВ.bg, то не губете време, единственото, което трябва да сторите е да се регистрирате. С всяка поръчка вие ще трупате точки в своя портфейл, като една точка е равна на един лев по-малко в сумата, която ще заплатите. За повече информация вижте тук.

 

Раници CoolPack


×