Новини

„Дъга от Усмивки“ - Отстъпки до -30% за Деня на Детето!

„Дъга от Усмивки“ -  Отстъпки до -30% за Деня на Детето!

Всички знаем какво носи най-голяма радост на децата ... нищо не отваря по-широка усмивка от желания подарък или добрата изненада! Какъв по-прекрасен повод от най-цветният празник, посветен изцяло на тях – 1 юни? По този повод стартира кампанията "Дъга от Усмивки", която ще включи десетки продукти с намалена цена.

 

Предложенията са по-шарени и разнообразни от цветовете на дъгата! Има много интересни настолни игри, големи плюшени играчки и забавни интерактивни играчки. Някои от куклите и екшън фигурките представящи любимите герои на децата, също са включени в кампанията. За най-ученолюбивите и нетърпеливи мъници, на които предстои за пръв път да пресекат училищния праг, има много готини раници и несесери! За още по-ниски цени не пропускайте да използвате натрупаните точки в своя "Бонус Портфейл".

 

Искам на този ден, всяко дете да има повод за усмивка и вярвам, че това е лесно постижимо със страхотните идеи за подаръци, които съм подготвил! Нека заедно се погрижим прогнозата за "Дъга от Усмивки" на 1-ви юни да се окаже вярна!

 

** Промоциалните цени са валидни от 16.05.2019г. до 10.06.2019 г. или до изчерпване на количествата.

* За поръчки над 100 лева доставката е безплатна!


×