Нови марки ученически раници - Penny Scallan, Coocazoo, Mitama

Нови марки ученически раници -…

Дата: 10.03.2023

Сподели:

Здравейте, приятели,

Имаме удоволствието да Ви съобщим, че за новия сезон Молив.BG ще предлага две нови качествени марки ученически раници - Penny Scallan и Coocazoo. Също така, след известна пауза на сайта се завръща Mitama - италианските разници, доказали се със своята издържливост.

Ще започнем с Penny Scallan като първото ново предложение за раница за училище или детска градина. Марката е създадена през 2006 година в далечна Австралия от дизайнера Carrie Felton, която както сама споделя - като майка на 3 момчета напълно е наясно с нуждите на децата и родителите. Penny Scallan е насочена изцяло към детски артикули, като в каталога влизат не само раници за училище, но и шапки, бутилки за вода, гумени ботуши, дъждобрани, кутии за храна и още много други. Основните акценти в продуктите на Penny Scallan са: устойчивост на дъжд и влага, лесна поддръжка и почистване, дълговременна употреба - все улеснения за родителите и удобства за децата. Дизайните са весели, ярки, запомнящи се и лесно отличаващи се.

Местим се рязко с няколко хиляди километра, обратно в Европа, а именно в Мюнхен, Германия, за да се запознаем с марката учлилищни раници Coocazoo. Марката е създадена през 2013 година, като основната й насоченост е в тийнейджърския сегмент, с по-стилни дизайни и цялостна визия на раници за училище за по-големи деца. Известна е също така и екологичната насоченост на компанията, която постоянно търси варианти за устойчиво производство. В техните раници се използват рециклирани PET бутилки, както и различни сертифицирани материали.

На последно място, но не по важност, е марката детски раници, която се завръща на Молив.BG - италианската Mitama. Създадена през 2001 година като компания за канцеларски материали, няколко години по-късно Mitama започва да създава раници и несесери, като с времето се утвърждава като качествен производител не само в родната Италия, но и в цяла Европа. Основен акцент на марката раници Митама е, че всичко е 100% италианско - от дизайна и проекта до производството.

На Молив.BG можете да намерите голям асортимент раници за училище, несесери и всякакви помощни пособия за училище.


Още новини