Детска играчка Забавното махало

63.90 лв.

Арт. №: GULER9288
В Наличност

Детската играчка Забавното махало не е обикновено махало. Физиката не е просто теория и формули. Тя може да бъде много забавна! Забавното махало е играта, с която вашето дете ще има възможност да види забавната страна на тази дисциплина.

Играта включва няколко елемента, които освен че ще събудят любопитството и инженерното мислене в малчуганите, ще подобрят критичното им мислене и ще им помогнат да се научат да решават елементарни проблеми.

В комплекта са включени различни части, направени от безопасни материали, с които децата могат да проявят своето въображение и да изпълняват всякакви предизвикателства.

С Pendulonium и най-малките ще разберат по-добре основните концепции за сила и момент.

Как работи играта?

Децата могат да поставят включените в комплекта топчета в специалната поставка на махалото и да ги изстрелват със сила, каквато преценят към наредени чашки или други елементи, отново част от комплекта.

Тази игра им помага да се научат да прилагат собствени решения и да ги подобряват, базирайки се на опита проба-грешка. Освен това помага за изграждането на координация между ръцете и очите, и контрол на мускулите.

Не са нужни батерии, пружини или гумени ленти – а само механична сила, приложена от малчугана.

Комплектът включва:
* Махало от 4 части
* 6 бр. конуса
* 1 бр. Арка с въртележка
* 2 бр. топчета
* 2 бр. цели
* 1 бр. пълноцветна книжка, пълна с лесни за прилагане предизвикателства.

Съвети за настройка и игра:
В книжката са включени няколко възможни предизвикателства в реална 3D среда. За да се реши дадено предизвикателство, може да са необходими няколко опита и грешки. Ако не успеете от първия път, разместете парчетата и/или променете силата на удар с махалото. Продължавайте да опитвате, докато успеете!
Използвайте уникални предмети от вашата среда: Стреляйте с отскок от стената, от масата или от дивана, през целия под или дори през изградени тунели. Допълнителните препятствия, които ще си приложите, ще направят използването на Забавното махало още по-интересно и вълнуващо.
На английски играта е известна като PENDULONIUM и е важна част от STEM развитието на всяко дете.

Препоръчва се да се използва от деца на възраст над 5 години. Играта съдържа малки части, които могат да бъдат погълнати и затова не се препоръчва да се оставя без надзор при деца до 3-годишна възраст.

Искаш да пазаруваш още по-изгодно?

1 БОНУС ТОЧКА = 1 ЛЕВ ОТСТЪПКА

Имаш продукта или си го използвал?
Оцени го и вземи бонус!
Добави ревю на продукта

За да добавиш ревю, трябва да влезеш в твоя акаунт.

Детска играчка Забавното махало

63.90 лв.