Мини пъзел Black Sea от 54 части - Иван Вазов

Арт. №: GUTYPZ0010243N
Изчерпан

Пъзелът Иван Вазов на Black Sea Puzzles е мини, защото има 54 части.

Подреждането нa пъзeли е една от най-добрите тренировки на ума и има само позитиви както за децата, така и за възрастните: развива логическото мислене, паметта, наблюдението, ĸoнцeнтpaциятa и фината моторика (при децата). С този пъзел цялото семейство ще се забавлява искрено.

Black Sea Puzzle пресъздава по нов начин невероятните картини на известните художници. Всеки пъзел е изрязан в класическа форма на частите от висококачествен картон с дебелина 1,75 мм.

Когато подретите този пъзел, размерите му в завършен вид ще са: 19,7 x 13,1 см.

...

Иван Вазов - Патриарх на българската литература, е роден на 09 юли 1850 г. в славния и революционен, предбалкански град Сопот. Творчеството му е отражение на две исторически епохи – Възраждането и Следосвобожденска България. И всяка от тях е извор на безкрайната любов на твореца към Родината. Вазов завещава на България над 22 тома творчество и неизчерпаема творческа сила. 50 години твори и в трите литературни рода (епос, лирика, драма) с изключително богато жанрово разнообразие...

От 21 октомври 1920 г. е почетен доктор на Софийския университет „Св. Климент Охридски“. През 1920 година става първият носител на най-високото отличие на Царство България – Орден „Св. равноапостоли Кирил и Методий с лента и звезда“. Същата година е награден със златен часовник с рубини от министър Стоян Омарчевски. Става носител на неприсъждано никога повече звание ”Народен поет” с указ на Парламента, подписан от Цар Борис III. През 1920 година става почетен гражданин на София и почетен член на БАН.

И той е дал нещо на света!

Искаш да пазаруваш още по-изгодно?

1 БОНУС ТОЧКА = 1 ЛЕВ ОТСТЪПКА

Имаш продукта или си го използвал?
Оцени го и вземи бонус!
Добави ревю на продукта

За да добавиш ревю, трябва да влезеш в твоя акаунт.

Мини пъзел Black Sea от 54 части - Иван Вазов