Пъзел Black Sea Puzzles Албена, худ. Калоян Стоянов, 1000 части

26.99 лв.

Арт. №: FS6611120438
В Наличност

Пъзелът на Black Sea Puzzles Албена е на худ. Калоян Стоянов и има 1000 части.

Подреждането му е една от най-добрите тренировки на ума и има само позитиви както за децата, така и за възрастните: развива логическото мислене, паметта, наблюдението, ĸoнцeнтpaциятa и фината моторика (при децата). С този пъзел цялото семейство ще се забавлява искрено. Когато завършете този пъзел, Вашите деца ще опознаят историята на своята Родина. Покажете им, че има за какво да се гордеят: българската история, обичаи и традиции!

Black Sea Puzzle пресъздава по нов начин невероятните картини на знаменити български художници. Всеки пъзел е изрязан в класическа форма на частите от висококачествен картон с дебелина 1,9 мм.

Характеристики:
* Части: 1000 бр.
* Размери в завършен вид: 48 х 68 см
* Плакат 48 х 34 см с изображение на пъзела
* Kадифена черна торбичка 20 х 30 см за съхранение на частите

...

”Грешна беше тая жена, но беше хубава.”
Красивата Албена е героиня на един от най-известните и любими български писатели Йордан Йовков. Въпреки своя грях тя омагьосва с хубостта и смирението си и успява да превърне омразата в прошка. Нейната красота е толкова голяма, че пленява всички и смирява дори най-закостенелите сърца.

Картината ”Албена” е дело на художника Калоян Стоянов. Калоян Стоянов е един от най-младите и популярни български художници. Илюстрациите му са пъстри и топли, носещи спомени и послания от вековната история на България.

Искаш да пазаруваш още по-изгодно?

1 БОНУС ТОЧКА = 1 ЛЕВ ОТСТЪПКА

Имаш продукта или си го използвал?
Оцени го и вземи бонус!
Добави ревю на продукта

За да добавиш ревю, трябва да влезеш в твоя акаунт.

Пъзел Black Sea Puzzles Албена, худ. Калоян Стоянов, 1000 части

26.99 лв.