“Работилница за усмивки” на онлайн магазин МОЛИВ.bg, отваря врати за Коледа!

Дата: 06.12.2017

Сподели:

Работилницата за усмивки на МОЛИВ.bg и Дядо Коледа, отваря врати! Включи се в най-усмихнатата, най-шарената и най-забавната коледна кампания, която има за цел единствено да те усмихне със супер подарък и направи щастлив за Коледа!

Играчките са вече тук! Спортните артикули, също те очакват! Намаленията пак валят, а и портфейлът се пълни с точки постоянно! Липсваш само ти…

Не се бави, а заповядай в работилницата, където те очакваме с конструктори, колички, пъзели, настолни игри, тротинетки, велосипеди, колела за балансиране и още СТОТИЦИ други коледни предложения!


Използвай своя БОНУС ПОРТФЕЙЛ - трупай точки и разменяй за ОЩЕ ПО-ГОЛЕМИ И РЕАЛНИ ОТСТЪПКИ, комбинирай поръчките си с една доставка и ГИ ПОЛУЧИ БЕЗПЛАТНО (за поръчки над 100 лв.).


Включи се и в нашата тематична Facebook игра (следи нашата Facebook страница, на която ще я обявим съвсем скоро) и си спечели ваучер за покупки в магазина!


ИДВА КОЛЕДА! Усмихни се или просто зарадвай приятел. “Работилница за усмивки” на онлайн магазин МОЛИВ.bg e тук за теб!

 

* Период на кампанията: 07.12.2017 - 10.01.2018

 

Още новини

Revell - в света на умалените модели

Revell - в света на умалените модели

Вниманието към детайла и изключителната прилика с оригиналите превръщат Revell в истинска класика. Самата история на компанията сама по себе си е много интересна.


7 Години Молив.BG - Празнувай с мен!

7 Години Молив.BG - Празнувай с мен!

Задава се голямо празненство, което със сигурност заслужава вниманието ти! Ще има намаления, а подаръците ще валят като никога до сега!