“Работилница за усмивки” на онлайн магазин МОЛИВ.bg, отваря врати за Коледа!

“Работилница за усмивки” на онлайн…

Дата: 06.12.2017

Сподели:

Работилницата за усмивки на МОЛИВ.bg и Дядо Коледа, отваря врати! Включи се в най-усмихнатата, най-шарената и най-забавната коледна кампания, която има за цел единствено да те усмихне със супер подарък и направи щастлив за Коледа!

Играчките са вече тук! Спортните артикули, също те очакват! Намаленията пак валят, а и портфейлът се пълни с точки постоянно! Липсваш само ти…

Не се бави, а заповядай в работилницата, където те очакваме с конструктори, колички, пъзели, настолни игри, тротинетки, велосипеди, колела за балансиране и още СТОТИЦИ други коледни предложения!


Използвай своя БОНУС ПОРТФЕЙЛ - трупай точки и разменяй за ОЩЕ ПО-ГОЛЕМИ И РЕАЛНИ ОТСТЪПКИ, комбинирай поръчките си с една доставка и ГИ ПОЛУЧИ БЕЗПЛАТНО (за поръчки над 100 лв.).


Включи се и в нашата тематична Facebook игра (следи нашата Facebook страница, на която ще я обявим съвсем скоро) и си спечели ваучер за покупки в магазина!


ИДВА КОЛЕДА! Усмихни се или просто зарадвай приятел. “Работилница за усмивки” на онлайн магазин МОЛИВ.bg e тук за теб!

 

* Период на кампанията: 07.12.2017 - 10.01.2018

 

Още новини

Топ 10 бебешки играчки за…

Топ 10 бебешки играчки за развиване на ума

Като родители, ние не искаме нищо друго, освен да осигурим на нашите малки деца най-добрия старт в живота. Стремим се да им осигурим играчки и инструменти, които не само ги забавляват, но и допринасят за когнитивното им развитие.