Бъдете "Готови за ваканция" 2018

Бъдете "Готови за ваканция" 2018

Дата: 21.06.2018

Сподели:

Лятото е тук, заедно с любимите ни слънчеви дни, в които веселието започва още от сутринта и приключва след скриването на последните лъчи. Всички знаем, че МОЛИВът не би оставил своите приятели неподготвени за цялата тази забава. „Готови за ваканция“ е кампанията, която ти предлага разнообразен асортимент от дюшеци, пояси, надуваеми артикули, колела и тротинетки на намалени цени! Изпълни своята лятна ваканция с веселие и прекрасни моменти!

 

На нашите страници сме подготвили продукти подходящи не само за любителите на златистия пясък и соления морски бриз, но и за тези, които предпочитат планинската прохлада за своята ваканция.

 

Лоялните ни клиенти могат да използват натрупаните точки в своя „Бонус Портфейл“, а за тези от вас, които нямат – никога не е късно да получат. Моливът държи да знаете също така, че за поръчките над 100 лв. доставката ще бъде безплатна!

  

Осигури доброто си настроение за дългоочакваната ваканция още днес!

 

*Промоциалните цени са валидни от 20.06.2018г. до 14.07.2018 г. или до изчерпване на количествата*

 

Към всички продукти от кампанията


Още новини

Топ 10 бебешки играчки за…

Топ 10 бебешки играчки за развиване на ума

Като родители, ние не искаме нищо друго, освен да осигурим на нашите малки деца най-добрия старт в живота. Стремим се да им осигурим играчки и инструменти, които не само ги забавляват, но и допринасят за когнитивното им развитие.