Какви са цените за доставка от МОЛИВ.bg

Какви са цените за доставка…

Дата: 12.10.2018

Сподели:

С всеки ден се увеличава броя на готините раници, интересните играчки и модерните детски дрехи, които предлагам. За моя радост, със същото темпо расте и броя усмивки, които рисувам ежедневно. Много държа на това, моите приятели да поръчват без каквито и да е притеснения. Всеки, който не пазарува за пръв път онлайн знае, че трябва да има едно на ум и за цената на доставка. Решил съм в тази статия да разясня точно какво да очакваш, когато поръчваш от моя онлайн магазин.
 

Бих я определил като „справедлива доставка“, защото колкото по-висока е стойността на продукта, който поръчаш, толкова по-малко ще трябва да платиш за доставката му, като за артикули над 100 лева тя е безплатна. Ето това са условията, при които се образува цената за доставка на продукти от МОЛИВ.bg.


До офис на ЕКОНТ:
За продукти под 25 лева, цената на доставката е 5 лева.
От 25лв. до 50лв. = 4.00 лева
50лв. - 75лв. = 3.00 лева
75лв. - 100 лв. = 2.00 лева


До адрес:
Под 25лв. = 7.00 лева
От 25лв. до 50лв. = 6.00 лева
50лв. - 75лв. = 5.00 лева
75лв. - 100лв. = 4.00 лева


Погрижил съм се, да огранича до минимум притесненията ти покрай това, че пазаруваш онлайн. Как? Първо - имаш правото да прегледаш стоката, преди да я приемеш. В случай че тя не съвпада с очакванията ти или просто вече си решил друго, можеш просто да не я приемеш. Имай предвид, че това почти не се случва, защото снимките и описанията на продуктите ми да отговарят напълно точно на реалността. Плюс това много от доволните ми клиенти оставят ревю за качеството на продукта и услугата. Така имаш възможността да видиш реална и безпристрастна оценка за артикула, който поръчваш.


Друг плюс е, че имаш правото до 30 дни да върнеш стоката.


Още новини

Как да изберем подарък

Как да изберем подарък

Целта на тази статия е не да дава натрапчиви съвети какъв ТОЧНО подарък да закупите на дете, това е лично усещане. По-скоро ще се опитаме да дадем съвети как да избегнете грешки и конфузни ситуации.