Намаление на Раници HEAD – Колекция 2019

Дата: 03.06.2019

Сподели:

Моят онлайн магазин поддържа един от най-богатите асортименти на ученически раници в страната и от днес той се разшири още повече благодарение на актуалната колекция на HEAD за 2019 година. Дизайнът на раниците включва свежи цветове и модели, за които има и несесери със съвпадаща визия. Отличаващо за продуктите на HEAD е тяхното високо качество и компактност, които в комбинация с достъпната цена ги правят все по-предпочитан избор.

 

Раници HEAD

 

Брандът е много популярен в Америка и Европа със серията си продукти насочени към зимните спортове и тениса. За наша радост, високите стандарти на качество са пренесени и върху разнообразните модели ученически раници, които са наситени на цветове и форми.

 

Още по-добрата новина е, че през следващите няколко дни ще имате възможността да ги поръчате с намаление от 10%. Сега е подходящият момент, да поръчате новата ученическа раница на своето дете!
 

** Промоциалните цени са валидни от 03.06.2019г. до 17.06.2019 г. или до изчерпване на количествата.


Още новини

Revell - в света на умалените модели

Revell - в света на умалените модели

Вниманието към детайла и изключителната прилика с оригиналите превръщат Revell в истинска класика. Самата история на компанията сама по себе си е много интересна.


7 Години Молив.BG - Празнувай с мен!

7 Години Молив.BG - Празнувай с мен!

Задава се голямо празненство, което със сигурност заслужава вниманието ти! Ще има намаления, а подаръците ще валят като никога до сега!