Намаление на Раници HEAD – Колекция 2019

Дата: 03.06.2019

Сподели:

Моят онлайн магазин поддържа един от най-богатите асортименти на ученически раници в страната и от днес той се разшири още повече благодарение на актуалната колекция на HEAD за 2019 година. Дизайнът на раниците включва свежи цветове и модели, за които има и несесери със съвпадаща визия. Отличаващо за продуктите на HEAD е тяхното високо качество и компактност, които в комбинация с достъпната цена ги правят все по-предпочитан избор.

 

Раници HEAD

 

Брандът е много популярен в Америка и Европа със серията си продукти насочени към зимните спортове и тениса. За наша радост, високите стандарти на качество са пренесени и върху разнообразните модели ученически раници, които са наситени на цветове и форми.

 

Още по-добрата новина е, че през следващите няколко дни ще имате възможността да ги поръчате с намаление от 10%. Сега е подходящият момент, да поръчате новата ученическа раница на своето дете!
 

** Промоциалните цени са валидни от 03.06.2019г. до 17.06.2019 г. или до изчерпване на количествата.


Още новини

10 години Молив.BG Празнувайте с нас!

10 години Молив.BG Празнувайте с нас!

Неусетно изминаха 10 години, откакто Молив.BG стартира. По случай нашият рожден ден, ще разиграем томбола с 10 награди! Участват всички, които имат активен акаунт в нашия магазин!