7 Години Молив.BG - Празнувай с мен!

Дата: 20.06.2019

Сподели:

7 години МОЛИВ.BG! Точно така! Вече съм на възрастта на един първолак!

 

Какво искам за своя рожден ден??? Само едно – да рисувам усмивки, както правя вече 7 години! Голямото ми тържество ще включи намаления, много подаръци и изненади!

 

Програмата за партито е следната:

1-во стартира промоционална кампания "Празнувай с мен" с намаления на едни от най-търсените детски раници, играчки, спортни стоки и дрехи.

2-ро Всяка седмица ще раздавам по 7 подаръка, като това ще продължи 4 седмици!

3-то Всички участници в лоялната програма "Бонус портфейл" на МОЛИВ.bg ще получат 7 допълнителни бонус точки, а всеки новорегистриран в програмата до 08.07 също ще получи 7 стартови точки. Това означава, че може да намалят сумата на следващите си поръчки с до 7 лева (1 точка = 1 лев).

 

Ще има и ГОЛЯМА Награда!

 

Ще изтеглим един от всички членове на нашата лоялна програма, който ще получи цял ученически комплект включващ Раница и Несесер (като има опция и за момче и за момиче)! Само ще отбележим, че дори да не сте част от нашата лоялна програма, все още не е късно да се присъедините (все пак е готино да си приятел на МОЛИВ.bg), напълно БЕЗПЛАТНО е натиснете тук за повече информация. Ще се радвам ако всички участвате в моите игри!

 

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА МЕН!


Още новини

10 години Молив.BG Празнувайте с нас!

10 години Молив.BG Празнувайте с нас!

Неусетно изминаха 10 години, откакто Молив.BG стартира. По случай нашият рожден ден, ще разиграем томбола с 10 награди! Участват всички, които имат активен акаунт в нашия магазин!