Сключи "Умна Сделка" с Молив.BG и Спести Пари!

Дата: 20.07.2019

Сподели:

Отново дойде време, за кампанията, която най-предвидливите вече очакват и знаят, че е доста изгодна! Всяко лято ви предлагам да сключите една Умна Сделка, чрез която може да вземете качествена ученическа раница и несесер на цена намалена до -50%!

 

Защо да поръчате раницата още от сега? Защото сега цените са наистина добри и предвид, че бройките са ограничени, почти е сигурно, че ще са свършили преди началото на учебната година. Имате възможността да закупите качествени продукти с марките Pulse и Gabol почти на половин цена!

 

Понеже знам, че вече спечелих интереса ти, ще ти припомня и за още един хитър трик, с който ще намалиш цената допълнително - „Бонус Портфейл“. Това е моята лоялна програма, в която трупаш точки с всяка покупка. Освен това, с регистрацията си ще получиш 5 бонус точки подарък. Не губи време, а разгледай какво съм ти приготвил!

 

*Промоциалните цени са валидни от 20.07.2019г. до 14.08.2019г. или до изчерпване на количествата*

 

Към Намаленията


Още новини

10 години Молив.BG Празнувайте с нас!

10 години Молив.BG Празнувайте с нас!

Неусетно изминаха 10 години, откакто Молив.BG стартира. По случай нашият рожден ден, ще разиграем томбола с 10 награди! Участват всички, които имат активен акаунт в нашия магазин!