Предпазна преграда за легло в бежово, 100 см - Reer

59.99 лв.

Арт. №: NV45067
В Наличност

Предпазна преграда за легло,която през нощта успешно защатава децата Ви да не ”избягат” от леглото. Подходящдо е за легла с дължина от 150 до 200 см. Тъй като е малък и удобен е идеален за пътуване!
Има XL височина с по-дълги крачета от 50 см. Това го прави подходящ и за високи матраци с дебелина до 30 см. Неговите изключително широки и стабилни крачета означават, че предпазителят на леглото е безопасно закрепен, без риск от подхлъзване.
Предлага три различни възможности за монтаж и е особено гъвкав. Можете да прикрепите предпазителя към леглото по три различни начина, за да предотвратите подхлъзване или преобръщане. Краката на преградата могат да бъдат здраво закрепени с помощта на винтове. Ако предпочитате по-бързо сглобяване, можете да закрепите предпазителя на леглото към отделните ламели, като използвате приложената велкро лента или да го затегнете към рамката на леглото, като използвате затворената лента за изпъване.
Изключително компактен е благодарение на практичната plug-in система. Това означава, че преградата за леглото е компактна, спестява място и може да се демонтира в малки отделни части.
Освен това е изключително комфорен и удобен заради лекият и безшумен материал. Мекият и без шумолене материал на покривалото не само гарантира безопасност, но и предлага на детето ви чувство за сигурност.
Тапицерията е изработена без PVC и фталати. Подвижна е и се пере.
Практичната найлонова чанта прави протектора за леглото лесен за транспортиране и лесно прибиране, независимо дали е вкъщи или в движение.

Искаш да пазаруваш още по-изгодно?

1 БОНУС ТОЧКА = 1 ЛЕВ ОТСТЪПКА

Имаш продукта или си го използвал?
Оцени го и вземи бонус!
Добави ревю на продукта

За да добавиш ревю, трябва да влезеш в твоя акаунт.

Предпазна преграда за легло в бежово, 100 см - Reer

59.99 лв.