Детска игра Писта Пес Патрул: Филмът - Spin Master

125.00 лв.

+ Безплатна доставка до офис на Еконт!

Арт. №: RT778988338766
Изчерпан

Детска игра Писта на Spin Master от филма Пес Патрул. Включете се активно и помогнете на смелите кученца в спасяването на града!

Тази пълна с екшън писта включва три спасителни сцени от Пес Патрул: Филмът, въртяща се изстрелвачка за превозни средства и ексклузивно превозно средство на Marshall в мащаб 1:55, което няма да намерите никъде другаде!

Заредете превозното средство в изстелвачката, след което я натиснете, за да изпратите Маршал напред към приключенията - Маршал се надпреварва, пробивайки си път през стената на изоставеното училище за послушание! След това завъртете изстрелвачката, за да накарате Маршал да се състезава от другата страна на пистата, като потуши фойерверките в кметството! И накрая, хванете кмета Хъмингер! Пуснете Marshall от Градската кула, разбивайки се в Humdinger Heights. Той се отваря, разкривайки кмета по бельо - толкова е забавно!

Изиграйте своите любими сцени от филма или измислете свои спасителни мисии и забавни приключения!

Комплектът включва:
* 1 бр. писта
* 1 бр. лист със стикери
* Инструкции за употреба
* 1 бр. ексклузивно превозно средство True Metal 1:55

Размери на кутия: 38 х 45,7 х 11,4 см

Възраст: 3+ години

Комплектът Total City Rescue Set е съвместим с всички превозни средства PAW Patrol True Metal в мащаб 1:55 (предлагат се отделно) и е идеалният начин да преживеете вълнението от Пес Патрул: Филмът у дома.

Искаш да пазаруваш още по-изгодно?

1 БОНУС ТОЧКА = 1 ЛЕВ ОТСТЪПКА

Имаш продукта или си го използвал?
Оцени го и вземи бонус!
Добави ревю на продукта

За да добавиш ревю, трябва да влезеш в твоя акаунт.

Детска игра Писта Пес Патрул: Филмът - Spin Master

125.00 лв.