Детско столче за хранене, дървено KinderKraft ENOCK

219.00 лв.

+ Безплатна доставка до офис на Еконт!

Арт. №: NVNEW023064
В Наличност

Детско столче за хранене, дървено от KinderKraft.

Универсален дизайн, отговарящ на всички маси и интериор. Освен това този стоб е предназначен за деца от 6 месеца до 10 години. То ще служи на детето в продължение на години. Това вечно модно столче е същевременно безопасно и практично, защото се трансформира във високо столче за хранене и ергономичен стол за по-големите деца. Как е възможно ли? Височината на седалката и поставката за крачетата се регулират, което улеснява приспособяването на столчето спрямо възрастта на детето. „ENOCK“ е проектиран с мисъл именно за Вашето семейство - това е столче, чийто дизайн е подходящ за интериора на Вашия дом, а по-късно ще послужи като столче по време на игри или за стол към ученическото бюро. Нещо повече – без проблем ще го нагласите спрямо височината на масата в кухнята, трапезарията или хола. Благодарение на профилираната облегалка, детето ще има правилна стойка по време на хранене, а също така ще може да прекарва времето си заедно с възрастните на масата.

Характеристики:
* Гарантирана безопасност чрез 3-точковите обезопасителни колани за високия стол, които лесно могат да се демонтират, когато „ENOCK“ се трансформира във фотьойл за порасналото дете.
* Обезопасителна преграда на столчето за по-големите деца, които искат да седят заедно с родителите си на високата маса.
* Защитната преграда с възможност за сваляне и коланите позволяват да се приспособи столчето спрямо възрастта на детето.
* Седалката е широка и дълбока, благодарение на което също и по-големите и пораснали деца няма да имат проблем да седят комфортно на столчето. Облегалката е удобна.
* 5-степенното регулиране на облегалката при високото столче ще позволи още по-добре да приспособите „ENOCK“ спрямо своето дете. При столчето за хранене облегалката може да се регулира на 2 нива.
* Широката табла за най-малките ще събере не само чинийките. Тя е толкова голяма, че детето ще може да рисува на нея или да си реди кубчетата.
* Регулируемата поставка за крачетата (4 степени за високото столче и 3 за столчето за хранене) увеличава комфорта на хранене на малчугана – независимо от неговата възраст и ръст!
* Леката конструкция дава възможност за свободно пренасяне на столчето – без проблем ще го занесете на терасата, в хола или кухнята.
* Модерен дизайн – столчето ще е подходящо за интериор в различни стилове - скандинавски, минимализъм, класически: „ENOCK“ винаги ще изглежда страхотно във Вашия дом!
* Многофункционално – столчето за хранене за няколко минути ще се трансформира в столче за порасналото дете, а след това за детето в предучилищна и училищна възраст. „ENOCK“ ще служи на Вашето дете от 6-месечна възраст чак до навършване на 10 години! Максималното тегло на детето във високото столче е: 15 kg, а в ниското: 35 kg (около 10 годишна възраст).
* Издръжлив и елегантен члец часивното буково дърво и шперплат, използвани за изработката на столчето, дават невероятна устойчивост на конструкцията. Благодарение на това столчето е стабилно и солидно - ще остане с години в дома Ви!
* Метални елементи – прахово боядисани

Размери: 79,5 х 49,5 х 49 см
Размери на високото столче: за деца от около 6-месечна възраст до 36 месеца (до 15 кг)
Размери на ниското столче: за деца от 36-месечна възраст до 10 години (до 35 кг)
Размери на продукта с опаковка: 84 x 53 x 8 см

Искаш да пазаруваш още по-изгодно?

1 БОНУС ТОЧКА = 1 ЛЕВ ОТСТЪПКА

Имаш продукта или си го използвал?
Оцени го и вземи бонус!
Добави ревю на продукта

За да добавиш ревю, трябва да влезеш в твоя акаунт.

Детско столче за хранене, дървено KinderKraft ENOCK

219.00 лв.