Детско столче за хранене в розово - KinderKraft TASTEE

269.00 лв.

+ Безплатна доставка до офис на Еконт!

Арт. №: NVNEW023062
Изчерпан

Детско столче за хранене в розово на KinderKraft.

То ще е до Вашето дете още от първите месеци на живота.

TASTEE е сгъваемо столче за хранене с практична кошница за дребни вещи – то е идеално за малките жилища. Благодарение на специалната си конструкция може да се сгъне и да се постави в ъгъла на стаята или да се прибере в гардероба. Здравата рама му придава стабилност, а пък гумените колела на задните крака на столчето дават възможност за свободно преместване на столчето, без да се уврежда подовото покритие. TASTEE е подходящо за деца, които вече сядат (от 6-месечна възраст) до достигане на 15 kg. TASTEE е облечено с калъф от екокожа, който се сваля и се почиства лесно, а също така е устойчив на замърсявания. С това столче за хранене обучението за самостоятелно хранене ще е още по-приятно.

Характеристики:
* Безопасност: TASTEE е снабдено с регулируеми 3-точкови обезопасителни колани с протектори, които могат да се свалят и почистват в случай на нужда. Има стабилна конструкция, която се гарантира от солидната метална рамка.
* Компактно - След сгъване на столчето, то може да се прибере в ъгъла на стаята. Това улеснява съхранението му, а заключването на TASTEE ще предотврати неговото случайно разгъване. Столчето за хранене може също така да се побере в гардероба. След сгъване на таблата, тя може да се закрепи към задните крака –TASTEE заема още по-малко място!
* Настройка на облегалката
* Облегалката се регулира в 3 позиции – с една ръка ще спуснете облегалката даже до полулегнала позиция! На детето ще му е удобно да се храни и да се забавлява на столчето, когато е нагодено 100% спрямо неговите нужди.
* Настройка на поставка за крачета, която може да се регулира, благодарение на което крачетата на малчугана няма да провиснат. Детето ще може да заеме правилна позиция и да придобие добри навици за хранене.
* TASTEE разполага с кошница за дребни вещи, които винаги е добре да държите под ръка по време на хранене. Допълнителна лъжичка, мокри кърпички или бутилка с вода? Всичко това ще се побере в кошницата, закачена към краката на столчето.
* Таблата може напълно да се свали, което улеснява поставянето на детето в столчето. Освен това има 3 степени за регулиране на разстоянието от таблата до седалката.
* TASTEE има регулируема на 7 нива височина. Благодарение на това, столчето ще може да се приспособи към различните маси в кухнята или дневната.
* Материали:
- Рамка: Здрава алуминиева
- Калъф: Мека, устойчива и лесна за почистване изкуствена кожа
- Колела: Гумени, които не нараняват пода

Размери 84,5 x 55,5 x 105 см

Искаш да пазаруваш още по-изгодно?

1 БОНУС ТОЧКА = 1 ЛЕВ ОТСТЪПКА

Имаш продукта или си го използвал?
Оцени го и вземи бонус!
Добави ревю на продукта

За да добавиш ревю, трябва да влезеш в твоя акаунт.

Детско столче за хранене в розово - KinderKraft TASTEE

269.00 лв.