Детско столче за кола Cosatto All in All Rotate, група 0+/1/2/3, Fika forest

459.00 лв.

+ Безплатна доставка до офис на Еконт!

Арт. №: NVNEW022780
Изчерпан

Дестко столче за кола Cosatto All in All Rotate, група 0+/1/2/3, Fika forest.

Детайли:
* Лесен монтаж с Isofix
* Подходящо от раждането до 36 кг
* Завъртане към вратата за лесен достъп до бебето

All in All Rotate е с опция за монтаж на ISOFIX и подходящ за всички етапи до 36 кг (приблизително 12 години), столчето All in All Rotate се предлага с всички страхотни характеристики на All in All +, включително защита от страничен удар, както и функция за завъртане за лесен достъп до детето.

Характеристики:
* Безопасност на първо място:
All in All Rotate е ISOFIX от 0+ и може да го ползвате по-дълго време, возейки детето с лице назад (ERF). Научно доказано, че е по-безопасно да пътувате с лице назад за по-дълго време, нашият All in All Rotate ERF режим е подходящ до 18 кг (приблизително 4 години) за отлична безопасност.
* Лесно завъртане за достъп:
All in All Rotate може да се завърти настрани за лесен достъп от вратата на автомобила с просто натискане на бутон. Няма повече протягане и навеждане, когато нагласяте бебето или когато оправяте коланите. All in All Rotate се заключва лесно в положението, в което се нуждаете.
* Мултифункционално столче:
All in All Rotate е подходящ за множество автомобили независимо дали имат точки за закрепване ISOFIX или не. Обърнат назад до 18 кг (приблизително 4 години) и обърнат напред до 36 кг (около 12 години).
* Подходящ за всички групи. Като се обезопасява с колани във всички режими (0+/1/2/3), и режим ISOFIX за група 0/1 и ISOFIT за група 2/3.
* Допълнителна сигурност:
С изключителна 5-точкова система Anti-Escape и регулируема система за защита от странични удари, както и допълнителни подложки за най-малките, All in All предлага допълнителна безопасност в автомобила.
* Удобно и лесно:
Лесно регулируеми колани и индикатор за заключване са само две нови функции, които добавихме, за да подобрим комфорта и лекотата на вашето изживяване All in All Rotate. Седалката може да се завърти отстрани за лесен достъп от вратата на автомобила. Няма повече разтягане и навеждане, когато повдигате бебето или нагласяте коланите. След това All-All Rotate се блокира в позиция напред или назад, когато сте в движение. Плюс това се регулира лесно с една ръка, още повече опции за накланяне и по-компактен дизайн за по-лесно транспортиране, All in All Rotate покрива всички изисквания.

Спецификации:
* Съвместимост R44.04
* Возене с лице напред 9-36 кг
* Универсален ISOFIX за групи 0+/1
* От група 0 до група 3 (0 - 12 години)
* 5 степени на накланяне на облегалката
* Сваляща се тапицерия за лесно почистване
* Въртяща седалка за лесен достъп от вратата на автомобила

Гаранция: 3 години

Искаш да пазаруваш още по-изгодно?

1 БОНУС ТОЧКА = 1 ЛЕВ ОТСТЪПКА

Имаш продукта или си го използвал?
Оцени го и вземи бонус!
Добави ревю на продукта

За да добавиш ревю, трябва да влезеш в твоя акаунт.

Детско столче за кола Cosatto All in All Rotate, група 0+/1/2/3, Fika forest

459.00 лв.