Детско столче за кола Cosatto ZOOMI REV UP, група 1,2,3 - 9-36 кг

299.00 лв.

+ Безплатна доставка до офис на Еконт!

Арт. №: NVCT3310
В Наличност

Детско столче за кола Cosatto ZOOMI REV UP.

Ето 5 причини за да си купите ZOOMI, защото всеки сладур се нуждае от здрав транспортер. Използвайте силата на седалката за кола Cosatto Zoomi Group 123:
1. Възраст на пътуването - Няма нужда да купува отделно. От малък до висок, Zoomi е там за пълноценно пътешествие - плъзгаща се, обърната напред, монтиране на предните и задните седалки
2. Изключително регулируема - с преобразуване на седалката, 2 части за обръщане на седалката с растящо уголемяване и 5 позиции за облегалка за глава - Zoomi е нарастващ стълб за сигурност
3. Подплатен протектор - С подложка за корема и гръдния кош, плюс удобни подплатени подлакътници, Zoomi е плюшено мече наистина, но не му казвайте, че го казваме
4. Свалящите се пране тапицерии поддържат увеличение zooming
5. Усещане за сигурност - Поставянето на 5-точков обезопасителен колан с ключалка за бързо освобождаване за домашно време и пластове подплата около здраво ядро, Zoomi е здрава ядка на върха на силите си.

Пътуващ спътник - И когато неуморниият въпрос бъде зададен ”Стигнахме ли вече ?” ще има само ”Благодаря на Zoomi”. Работата е свършена.

Zoomi е автомобилна седалка от група 1,2,3, подходяща от 9 кг до 36 кг (9 месеца - 12 години). Коланите за седалки за коли са придобили напълно ново ниво на сигурност. Изследванията показват, че повече от 70% от децата излизат от коланите за кола, като има риск за тежки наранявания. Това е неприемливо. Cosatto са измислили решението.

Системата Brand New Cosatto Anti-Escape е разработена съвместно с производителите на оригиналната, всепризнатата система за захващане ”5 Point Plus”. В тестовете 9 от 10 деца не могат да се измъкнат от системата за предпазване от изплъзване Cosatto. По-безопасно за детето. По-сигурни сте. По-безопасни пътища.

Гаранция: 36 месеца

Искаш да пазаруваш още по-изгодно?

1 БОНУС ТОЧКА = 1 ЛЕВ ОТСТЪПКА

Имаш продукта или си го използвал?
Оцени го и вземи бонус!
Добави ревю на продукта

За да добавиш ревю, трябва да влезеш в твоя акаунт.

Детско столче за кола Cosatto ZOOMI REV UP, група 1,2,3 - 9-36 кг

299.00 лв.