Детско столче за кола Розово - ZITI FIX Urban - 15-36 кг

319.00 лв.

+ Безплатна доставка до офис на Еконт!

Арт. №: GU8436015310223
Изчерпан

Вие и Вашето семейство обичате да пътувате и да обикалята Родината, но безопасността на детето Ви е най-важна! Точно затова на Вашето специално внимание представяме ZITI FIX Urban – уникално детско столче за кола, подходящо за деца от 15 до 36 кг, група 2/3 или по-друг начин казано: за деца над 2 години. Този продукт е проектирано и произведено в Испания и в действителност притежава етикета ”Произведено в Испания” от BabyAuto. Доверете им се - гарантирано отлично качество!
Но може би това, което най-силно Ви вълнува е дали е сигурно и безопасно. Отговорът е: ”Безспорно Да!”. Столчето е преминало краш тест - гаранция, че продукта е проектиран, тестван и е бил сертифициран, съгласно изискванията на европейската директива, касаеща безопасността на детското оборудване (ECE R44/04).
Има Isoclick-fix® система за поставяне. С тази система, поставянето и демонтирането на столчето за кола вече става само с едно щракване.
Детето Ви ще седи на мека седалка, отстрани има предвидени подложки за ръце, а облегалката, буквално ще преспи вашето съкровище.
Столчетата на испанската фирма BabyAuto са известни със своята ергономичност и отговарят на най-високите стандарти за безопастност на децата.

Искаш да пазаруваш още по-изгодно?

1 БОНУС ТОЧКА = 1 ЛЕВ ОТСТЪПКА

Имаш продукта или си го използвал?
Оцени го и вземи бонус!
Добави ревю на продукта

За да добавиш ревю, трябва да влезеш в твоя акаунт.

Детско столче за кола Розово - ZITI FIX Urban - 15-36 кг

319.00 лв.